reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiu prześliczne buciki i bardzo eleganckie:-)
Rozalko fajniusie i wygodne zestawy kupiłaś dla Kubusia
Tyciu ale atrakcyjne ceny, pochwal się co tam udało Ci się zakupić;-)
Ja przed wylotem do PL będę musiała Vickowi kupić trochę wiosenno-letnich rzeczy;-)
Na razie kupiłam mu kurtkę, żeby miał w czym biegać po podwórku u babci:
H&M świetna CIEPŁA KURTKA trendy synek 110 (878988091) - Aukcje internetowe Allegro (mam tylko nadzieję, że nie będzie zbyt duża;-), choć kiedyś widziałam taką w H&M i bardzo mi się podobała)
I przy okazji coś dla Olivera, bo u tego samego sprzedawcy;-)
ZESTAW C&A Lindex 80 TRENDY syn Mickey Disney (876964587) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę się jeszcze rozejrzeć po Allegro, bo nie chce mi się wszystkiego stąd wieść, a na wsi nie potrzebuje za dużo nowych rzeczy
Rozalko fajniusie i wygodne zestawy kupiłaś dla Kubusia
Tyciu ale atrakcyjne ceny, pochwal się co tam udało Ci się zakupić;-)
Ja przed wylotem do PL będę musiała Vickowi kupić trochę wiosenno-letnich rzeczy;-)
Na razie kupiłam mu kurtkę, żeby miał w czym biegać po podwórku u babci:
H&M świetna CIEPŁA KURTKA trendy synek 110 (878988091) - Aukcje internetowe Allegro (mam tylko nadzieję, że nie będzie zbyt duża;-), choć kiedyś widziałam taką w H&M i bardzo mi się podobała)
I przy okazji coś dla Olivera, bo u tego samego sprzedawcy;-)
ZESTAW C&A Lindex 80 TRENDY syn Mickey Disney (876964587) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę się jeszcze rozejrzeć po Allegro, bo nie chce mi się wszystkiego stąd wieść, a na wsi nie potrzebuje za dużo nowych rzeczy
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Wolfia super ta kurteczka dla Vicka no i komplecik dla maluszka też:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Bardzo chętnie, tylko jeszcze nie wiem jakie będę miała możliwości, bo będę zależna od swojej rodziny, a i bez męża też nie wiem jak dam sobie sama radę Jak już będę w PL to dam znać co i jak Jak nie tym razem to następnym, bo pewnie jeszcze nie raz będę w PL i może będzie tak, że będę miała więcej czasu wolnego, a mniej załatwiania;-)Ewcia,a moze sie spotkamy jak przyjedziesz?
Dziękuje;-)Wolfia super ta kurteczka dla Vicka no i komplecik dla maluszka też:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tyciu ale extra spodnie kupiłaś Kondziowi Bardzo mi się podobają te w prążki;-) Jaki to już poważny facet z niego będzie
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja jakoś nic w kappahlu nie wynalazłam i byłam złą bo też dostałam takiego smsa.
ale w C&A kupiłam dwie koszulki z długim rękawem no i 4 koszulki w smyku po 15zł za sztukę.
potrzebujemy jeszcze rajtki jakieś grube ale nic nie widziałam.
a no i kipiłam dla Szymka pierwszą w jego życiu prawdziwą grę. zasada jak w "spadających małpkach" ale nasza wersja to wiewiórka i spadające orzeczki. a zasada gry ciut inna bo kto najwięcej orzeszków uzbiera ten wygrywa" - kto chce torcik orzechowy musi zapas mieć zimowy
uwielbia w to grać. tylko układanie gałęzi na drzewku zajmuje więcej czasu niż cała gra.
ale w C&A kupiłam dwie koszulki z długim rękawem no i 4 koszulki w smyku po 15zł za sztukę.
potrzebujemy jeszcze rajtki jakieś grube ale nic nie widziałam.
a no i kipiłam dla Szymka pierwszą w jego życiu prawdziwą grę. zasada jak w "spadających małpkach" ale nasza wersja to wiewiórka i spadające orzeczki. a zasada gry ciut inna bo kto najwięcej orzeszków uzbiera ten wygrywa" - kto chce torcik orzechowy musi zapas mieć zimowy
uwielbia w to grać. tylko układanie gałęzi na drzewku zajmuje więcej czasu niż cała gra.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale mi się podoba ta kurteczka tylko szkoda że nie ma 110 bo 104 to może na tylko chwilunie być.
NOWA kurtka 2w1 wiosna lato jesień MARIQUITA 104 (861332314) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA kurtka 2w1 wiosna lato jesień MARIQUITA 104 (861332314) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
fajna ta kurteczka, sliczny kolorek:-), tylko dla mojego smyka ten kolor odpada, mialabym kurtke do prania co drugi dzień a na wyjscia kurteczke mam, potrzebują tylko taka na codzień
Podziel się: