reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasia, bardzo fajne kozaczki. A sweterek wyglada na milusi i cieply.
Tycia, super kombinezon. Kolory rzeczywiscie ciekawe. Ja jestem ciekawa czy Milenka chcialaby chodzic w kombinezonie, bo ja nigdy jej nie kupowalam (bo w Ie za cieplo na takie cudenka).
My wczoraj bylismy w nexcie i kupilismy Milce dwie kurtki. Jedna ciepla na zime, i druga na teraz.
Tycia, super kombinezon. Kolory rzeczywiscie ciekawe. Ja jestem ciekawa czy Milenka chcialaby chodzic w kombinezonie, bo ja nigdy jej nie kupowalam (bo w Ie za cieplo na takie cudenka).
My wczoraj bylismy w nexcie i kupilismy Milce dwie kurtki. Jedna ciepla na zime, i druga na teraz.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nietuzinkowy? Czemu?Tycia, super kombinezon Taki nietuzinkowy ;-)
Kupiłam jak zwykle na Allegro;-).Obserwowałam inna sztuke,za która dawali juz ponad 140 zl.Cos mnie natchneło i zerknełam w nowe aukcje,a tam ktos wystawial taki sam nowitki za 100 zł:-) i zakupiłam.Tycia ale super,uwielbiam takie kolorki.Gdzie kupiłaś,bo strasznie mi sie podoba?
To jest taki sam,tylko 2-czesciowy(jak dla mnie nawe fajniejszy).
http://www.allegro.pl/item786777374_coccodrillo_98_cena_jakosc_model_foto.html
A najbardziej podoba mi sie taki
SUPER kombinezon zimowy!!! WÓJCIK (775898084) - Aukcje internetowe Allegro
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konrad czapke,szalik i rekawiczki ma z zeszłego roku...
3-5 lat NEXT_komplet 3 cz_czapka_szalik_rek JESIEN (750298541) - Aukcje internetowe Allegro
Dokupiłam mu tylko cieplusie rekawiczki,w sklepie kosztowały 14,90
*H&M* _ RĘKAWICZKI _ WZORY __ brąz __ 86/92 (778741585) - Aukcje internetowe Allegro
3-5 lat NEXT_komplet 3 cz_czapka_szalik_rek JESIEN (750298541) - Aukcje internetowe Allegro
Dokupiłam mu tylko cieplusie rekawiczki,w sklepie kosztowały 14,90
*H&M* _ RĘKAWICZKI _ WZORY __ brąz __ 86/92 (778741585) - Aukcje internetowe Allegro
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Karolina pochwal się jak kurteczki zakupiliście dla MilkiMy wczoraj bylismy w nexcie i kupilismy Milce dwie kurtki. Jedna ciepla na zime, i druga na teraz.
Tycia jak zwykle oryginalne i szałowe zakupy poczyniła dla dzieci
Kasiu bardzo ładny sweterek i bluzeczka:-)
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Tycia kombinezon superowy zreszta wszystko co z pomaranczem mi sie podoba Hubek tez ma z pomarańczem kombinezon
Kasiad zakupiki dla Oli fajowne sweterek wyglada na milusi:-)
w piatek zakupilismy Hubkowi kozaczki z Bartka: T-21539/D58 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia udało nam się bo akurat w weekend obowiazywała znizka 15% i w sumie dalismy z anie 135 zł zamiast 160...
no i wycieczke tramwajem zaliczyliśmy:-)
Kasiad zakupiki dla Oli fajowne sweterek wyglada na milusi:-)
w piatek zakupilismy Hubkowi kozaczki z Bartka: T-21539/D58 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia udało nam się bo akurat w weekend obowiazywała znizka 15% i w sumie dalismy z anie 135 zł zamiast 160...
no i wycieczke tramwajem zaliczyliśmy:-)
Podziel się: