reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Fajne bluzeczki Kasiu:tak:
Śnieg nam nie straszny:rofl2:

787043417

reklama
Kasiad super sweterek,sama taki cieplutki mam i lubię go bardzo.
Tycia ale super,uwielbiam takie kolorki.Gdzie kupiłaś,bo strasznie mi sie podoba?:tak:

Kasia, bardzo fajne kozaczki. A sweterek wyglada na milusi i cieply.
Tycia, super kombinezon. Kolory rzeczywiscie ciekawe. Ja jestem ciekawa czy Milenka chcialaby chodzic w kombinezonie, bo ja nigdy jej nie kupowalam (bo w Ie za cieplo na takie cudenka).
My wczoraj bylismy w nexcie i kupilismy Milce dwie kurtki. Jedna ciepla na zime, i druga na teraz.

Tycia, super kombinezon :tak: Taki nietuzinkowy ;-)
Nietuzinkowy? Czemu?:-D:-D:-D

Tycia ale super,uwielbiam takie kolorki.Gdzie kupiłaś,bo strasznie mi sie podoba?:tak:
Kupiłam jak zwykle na Allegro;-).Obserwowałam inna sztuke,za która dawali juz ponad 140 zl.Cos mnie natchneło i zerknełam w nowe aukcje,a tam ktos wystawial taki sam nowitki za 100 zł:-):tak: i zakupiłam:tak:.
To jest taki sam:tak:,tylko 2-czesciowy(jak dla mnie nawe fajniejszy:tak:).
http://www.allegro.pl/item786777374_coccodrillo_98_cena_jakosc_model_foto.html

A najbardziej podoba mi sie taki:tak:

SUPER kombinezon zimowy!!! WÓJCIK (775898084) - Aukcje internetowe Allegro

Mi sie podoba najbardziej ten kombinezon co kupiłaś Tycia.:tak:
Szukam teraz jakiegos kompletu z czapką i rękawiczkami.:sorry:

reklama
Tycia kombinezon superowy:tak: zreszta wszystko co z pomaranczem mi sie podoba:sorry::-D:-D Hubek tez ma z pomarańczem kombinezon:tak:

Kasiad zakupiki dla Oli fajowne:tak: sweterek wyglada na milusi:tak::-)

w piatek zakupilismy Hubkowi kozaczki z Bartka: T-21539/D58 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia udało nam się bo akurat w weekend obowiazywała znizka 15% i w sumie dalismy z anie 135 zł zamiast 160...
no i wycieczke tramwajem zaliczyliśmy:tak::-)

Do góry