reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola, chyba 3-4, ale na aukcji masz wymiary i możesz sobie porównać z obecną kurtką Szymka, napewno musisz kupić większą ;-):tak:

Rozalka, komplecik śliczny, super kolorki :tak:

Ja mam dla Oliwki kombinezon na zimę na 104 cm i spodnie zimowe też w tym rozmiarze, a za kurtką pasującą do nich muszę się dopiero rozejrzeć.

reklama
Ja mam dla Oliwki kombinezon na zimę na 104 cm i spodnie zimowe też w tym rozmiarze, a za kurtką pasującą do nich muszę się dopiero rozejrzeć.

Mam też kombinezon 104 i kurtke 98 i w obu sie topi srasznie.Troszkę urośnie,ale nie,aż tak raczej:baffled:

Na rozmiarówkach Nexta sie nie znam zupełnie:no:

Oliwka jest dosyć duża, 98 ciuszki są na nią akurat, niektóre spodnie nawet przykrótkawe. Chociaż wiem, że z rozmiarówkami firm bywa różnie, ja mam kombinezon z Cocodrillo, a spodnie zimowe z 5-10-15, a Nexta żadniej kurtki nie miałam, bluzki natomiast nie wypadały ani duże ani małe.

kombinezon super kolory fajne oby były ciepłe. nigdy nie kupowałam nic z quelle raz kupiłam sobie sukienkę z katalogu otto i nie była warta ceny ale całkiem do kitu nie była.

no właśnie Szymek do wielkich wysokich nie należy.nawet nosi jedną kurteczkę taką cienitką 86 a inną 92:baffled::confused:

własnie przyszły mi ubranka z londynu, ale śliczne:-) wkleje zdjęcia jutro bo dzisiaj coś nie mogę
no to zosie mam juz ubraną na jesień, jeszcze kurteczka tylko została:tak:

Widze ze tu zakupy sie szykuja w postaci kurtek zimowych/......
u nas z zeszlego roku kurteczki sa dobre wiec mi tylko pozostanie kupic kozaczki i czapke z rekawiczkami

reklama
Chciałam dziś kupić Oliwce trzewiki jesienne, w Smyku jej przymierzałam i bardzo się mi spodobały, ale niestety w rozmiarze 26 była ostatnia para i były chyba dość intensywnie przymierzane, bo były dość mocno przybrudzone. Po obiedzie mieliśmy jechać do innego Smyka, ale samochód odmówił posłuszeństwa, nie chce się alarm wyłączyć :eek: Więc wróciłam do domu, a Tomek czeka na pomoc.
Jeszcze jedne fajne i niedrogie widziałam w Bartku, ale te ze Smyka chyba ładniejsze.

Do góry