Cena wysoka, więc pewnie kupię jakieś inne, te podałam jako przykład, jakie właśnie mi się podobają. Można kupić fajne, porządne buty w niższych cenach, u nas jest taki sklep w Auchan i w zeszłym roku mieli buty zupełnie jak Bartki a cena poniżej stówki
reklama
kupiłam dzisiaj Emilce na pasy w foteliku bo ciągle jej głowa opada Poduszka na pasy dla dziecka - DISNEY - Kubuś (728586291) - Aukcje internetowe Allegro wiecie może jak to się sprawdza czy to coś daje
no i naciągnęła Emilka dziś tatę na zestaw Pony do kolekcji...
a do pokoju zażyczyła sobie księżniczki na ścianę
ja myślałam że jakieś misie lub owieczki czy coś podobnego jej kupię żeby przykleić przy łóżeczku a tu proszę chyba dziecko mi dorasta
no i naciągnęła Emilka dziś tatę na zestaw Pony do kolekcji...
a do pokoju zażyczyła sobie księżniczki na ścianę
ja myślałam że jakieś misie lub owieczki czy coś podobnego jej kupię żeby przykleić przy łóżeczku a tu proszę chyba dziecko mi dorasta
Ostatnia edycja:
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale piekne rzeczy znalazłam z nexta jestem chora
...musze zośce coś ztego kupić , ogolnie babeczka ma superasne rzeczy
NEXT SUPER KOMPLET 4 CZ. 2-3 L JESIEŃ 09 (733249907) - Aukcje internetowe Allegro
...musze zośce coś ztego kupić , ogolnie babeczka ma superasne rzeczy
NEXT SUPER KOMPLET 4 CZ. 2-3 L JESIEŃ 09 (733249907) - Aukcje internetowe Allegro
karola-04
no jakoś wolno mu noga rośnie teraz są akurat tzn. na tej wkłądce od adidasów jest taka podziałka i wcześniej miał palce na pierwszej kresce a teraz ma jakby w pozycji idealnej.Od maja noga mu nie urosła?
Kubie sporo i wszystkie wiosenne za małe.
Oliweczka nawet dla Szymcia tam coś fajnego znalazłam tylko te ceny cholipa nie śa jak zawsze ciekawe.Pewnie też coś mu kupię.
ja Szymciowi na jesień kupiłma takie buciki http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=731051558 rozmiar 25
Ostatnia edycja:
karola-04
mam pytanie do "angielskich" mam czy któraś widziała taką kurtkę na żywo??? czy napewno są ciepłe- patrząc na polską zimę?
NEXT&Kurteczka dla Chłopca NOWA roz.104 (740250533) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mi się podoba a Szymek chyba by fajnie w takim kolorze wyglądał.
NEXT&Kurteczka dla Chłopca NOWA roz.104 (740250533) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mi się podoba a Szymek chyba by fajnie w takim kolorze wyglądał.
reklama
Ja nie widziałam takiej kurtki, ale w opisie aukcji nic nie piszą o ocieplinie
Kolor mi się nie podoba, taki jakiś sraczkowaty no ale to sprawa gustu oczywiście i nie mi się musi podobać tylko temu, kto będzie ją nosił
Kolor mi się nie podoba, taki jakiś sraczkowaty no ale to sprawa gustu oczywiście i nie mi się musi podobać tylko temu, kto będzie ją nosił
Podziel się: