reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Dla Kondzia buty jesienne kupiłam latem na wyprzedaży w Smyku;-),kurtka jesienna już jest i na zimę tez jestesmy raczej przygotowani.Kupiłam mu w Kappahlu ocieplane fajne spodenki,jeszcze by się przydała para lub dwie.Mam tyle różnych wydatków,że aż głowa puchnie:-(.
Kasiu kurteczka mega tania,ale naprawdę ładna.
Nuśka,super zakupki
Miśka,extra buciki !
Kasiu kurteczka mega tania,ale naprawdę ładna.
Nuśka,super zakupki
Miśka,extra buciki !
Ostatnia edycja:
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
napewno będziesz zadowolona z tych bucików- Szymek w takich od maja chodzi i żadnych innych nie chce. nawet je prałam w pralce i nie widać żadnego śladu że porysowane czy coś.Są superdla takich małych odkrywców jak nasze maluchy.adidaski kupiłam wczoraj, o takie Mega HIT 2009 Buty Reebok ULTRA VERSAFLEX 24,5 (734045952) - Aukcje internetowe Allegro
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
napewno będziesz zadowolona z tych bucików- Szymek w takich od maja chodzi i żadnych innych nie chce. nawet je prałam w pralce i nie widać żadnego śladu że porysowane czy coś.Są superdla takich małych odkrywców jak nasze maluchy.
Od maja noga mu nie urosła?
Kubie sporo i wszystkie wiosenne za małe.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dzis na poszukiwania obuwia sportowego,piżamki i dresiku...
Nazbierało sie,bo Kubula wystrzelił w górę....
Najgorsze,że ma jedna piżamkę w Świnkę Peppe i tylko ja by chciał ubierać,muszę mu kupic na zmianę z jakąś postacią z bajek,bo awantury robi,tak sobie upodobał smyk mały.
Nazbierało sie,bo Kubula wystrzelił w górę....
Najgorsze,że ma jedna piżamkę w Świnkę Peppe i tylko ja by chciał ubierać,muszę mu kupic na zmianę z jakąś postacią z bajek,bo awantury robi,tak sobie upodobał smyk mały.
Rozalka, Oli też ma swoją ulubioną piżamkę w Scooby Doo i tylko ją by najchętniej nosiła
Adidaski dla Oliwki mam, ale chciałam jej jeszcze dokupić jakieś trzewiki, najlepiej zapinane na rzepy, bo młoda nie da sobie butów założyć, musi koniecznie ubierać sama. Takie mi się podobają np:
Bartek trzewiki jesień 2009 r. 26 (732956098) - Aukcje internetowe Allegro
Adidaski dla Oliwki mam, ale chciałam jej jeszcze dokupić jakieś trzewiki, najlepiej zapinane na rzepy, bo młoda nie da sobie butów założyć, musi koniecznie ubierać sama. Takie mi się podobają np:
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Rozalka, Oli też ma swoją ulubioną piżamkę w Scooby Doo i tylko ją by najchętniej nosiła
fajne tylko cena troszke wysoka, ale to bartek w koncu
Podziel się: