reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
my Emilce kupowaliśmy w tesco a takiego na allegro nie ma nie wiem jakiej to firmy bo dla tesco wyprodukowany ale jak na prawie rok czasu użytkowania to nic się z nim nie dzieje :tak:
Chyba go nawet pamiętam.:tak:
Acha fajny.
Chyba taki u nas niebieski widziałam i tez zwróciłsm na niego uwagę,bo wydawał sie solidny.

ooo fajne chyba zakupie to ostatnie, My tez bawimy sie w rożnosci sklepowe:-D
My też ostatnio kupujemy,gotujemy,sprzedajemy:-D
Fajny ten zestaw,tez o nim pomysle dla kubuli.

my też mamy ten zestaw ale Szymek już zdusił całkiem ziemniaka i pomodora no i woli wafelek od loda oddzielić od loda :eek: ale fakt zestaw fajowy bo duży.

A i jeszcze pochwale sie jedna z ostatnich zabawek Marty, jak zwykle nic specjalnego, ale jesli chodzi o zainteresowanie zabawką to jest to naprawde genialna rzecz:
PRODUKTY JEDZENIE ŻYWNOŚĆ KUCHNIA 130 EL.+TORBA (730815155) - Aukcje internetowe Allegro

Bawimy sie tym kazdego dnia-w sklep , w dom, w gotowanie, w restauracje , w Mcdrive'a ;-) - kopalnia pomysłów:tak:

Super!!! Jak kupowałam Milence sklepik to też się rozglądałam za takimi zestawami, ale wtedy tak fajnego nie było, Twój jest naprawdę świetny :tak: Milenka też bardzo lubi się bawić plastikowymi owocami i warzywami.

Super zestaw Madzix :tak: My mamy trochę owoców i warzyw, były dołączone do Sklepo - kuchni, którą Oliwka dostała na Gwiazdkę, ale jak się pogubią to pewnie będę musiała o czymś takim pomyśleć.​

A ja dziś kupiłam Oliwce kurtkę wiosenną za 5 zł ;-) bo te co mamy w domu zrobiły się przykrótkawe zdeczko :sorry: Jedynie jeansowa jest dobra, a te wszystkie z cienką podpinką są za małe, a jak tak wieje jak dziś, to jeansowa jest za cienka.​

Ostatnia edycja:
Sliczna kurteczke ma Oliwcia......

I zabawki Martusia tez ma ekstra......

U nas troszke ostatnio ez zakupkow bylo jednak nie chce mi sie wklejac fotek hihi

reklama
Do góry