reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziewczyny, czy któras z Was zamawiała sobie/dziecku cos internetowej strony Nexta?Tycia , Karola?Kto jeszcze? NIe miałayście problemów z przelewami, dostawami?Mam ochote zamowic kurtki zimowe ale troche sie obawiam:sorry2:

ja to zamawiałam przez Age pg jeśli jeszcze ją pamiętacie i ona mi wysyłałą ubranka pocztą polska już od siebie z domciu.

Dzięki Rozalka, ten też mi się bardzo podoba, dla Oliwki w wersji różowej oczywiście ;-) To jest mój "numer 2", jeśli nie uzbieram ponad 300 zł to zdecyduję się na ten rowerek, bo jest bardzo ładny, a jednak stówkę tańszy.

Fajowy ten rowerek:tak: Ja właśnie się nad czymś zastanawiam, bo mój brat (chrzestny Vicka) chce mu kupić w PL rower jak przyjedziemy we wrześniu. Tylko tak myślę na jakich kołach, żeby na wiosnę/lato też był jeszcze dobry, a teraz nie za wielki:sorry2: 12" mogłyby być, ale 16" wystarczyłyby na dłużej, ale czy na teraz nie byłyby za duże:confused: A Wy jakie będziecie kupować jak coś?;-)
Oliwka bez problemu już teraz pedałuje na 16tkach, więc ja mniejszych kółek napewno nie będę kupować, zawsze większy rowerek na dłużej starczy :tak:

Marta ma 12, gdy kupowaliśmy rowerek , a to juz ponad rok temu, rama w 16 calowym była dla niej za duza.W tym roku jak usiadła na 16 troche tez-a dodam ze nie jest malutka jak na swoj wiek:no:W przyszłym roku pewnie jeszcze pojezdzi na 12 , potem kupimy większy.Ja w tej chwili jestem zadowolna z 12, uwazam, ze wiekszy rower byłby bardziej niebezpieczny, a ona naprawde potrafi jezdzic jak szalona;-)
Najlepiej jak zwykle przymierzyc:tak:, jesli dziecko bez problemów bedzie pedałowac na większym to wziąc 16.:tak:
A jeszcze warto wziąc pod uwage ze ramy rowerków o tej samej srednicy koła nie sa sobie równe:no:

Hej mamuśki dziewczyn,jakie macie wózki dla lalek dla swoich córek?
Chce kupic na prezent,ale niezbyt duży i dość wytrzymały:sorry:

Hej mamuśki dziewczyn,jakie macie wózki dla lalek dla swoich córek?
Chce kupic na prezent,ale niezbyt duży i dość wytrzymały:sorry:
ja mam zwykłe laski ale tez chce kupic
byłam u nas ;-) to niby fajne ale dla mnie kicha 180zeta :cool:

widziałam fajny Knorr..podobał mi sie ale ceny nie znam(169zł nowy)
KNORR Wózek dla lalki i walizka na kółkach - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje

Ostatnia edycja:
My mamy taki wózek (tylko inne kolory):
SUPER WÓZECZEK SPACEROWY 2 FUNKCJE HIT/52 (728684144) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety połamało się kółko (sama na nie wdepnęłam :zawstydzona/y: w trakcie remontu). Narazie wózek leży na balkonie, ale musimy go obejrzeć, czy da się to naprawić, a jak nie, to też muszę się rozejrzeć za nowym.

Ten Smoby też mi się zawsze podobał, ale ostatnio miałam okazję poprowadzić chwilę trzykołowy wózek dla lalek (inny model co prawda) i przy tym naszym ze skrętnymi kółkami prowadziło się go fatalnie. Ale to pewnie zależy od modelu, bo ten Smoby widzę, że ma skrętne to podwójne przednie kółko, więc pewnie nie będzie się go źle prowadziło.

Ostatnia edycja:
my Emilce kupowaliśmy w tesco a takiego na allegro nie ma nie wiem jakiej to firmy bo dla tesco wyprodukowany ale jak na prawie rok czasu użytkowania to nic się z nim nie dzieje :tak:

reklama
Śliczny 3 funkcyjny WÓZEK dla lalki z torbą (731548128) - Aukcje internetowe Allegro

My teraz ,mamy taki, tylko w innym kolorze i jest wytrzymały.

Odradzam za to taki model, bardzo szybko 2 poszły na smietnik:

WÓZEK SPACERÓWKA PARASOLKA - RÓŻÓWY !!! (726349087) - Aukcje internetowe Allegro

A i jeszcze pochwale sie jedna z ostatnich zabawek Marty, jak zwykle nic specjalnego, ale jesli chodzi o zainteresowanie zabawką to jest to naprawde genialna rzecz:
PRODUKTY JEDZENIE ŻYWNOŚĆ KUCHNIA 130 EL.+TORBA (730815155) - Aukcje internetowe Allegro

Bawimy sie tym kazdego dnia-w sklep , w dom, w gotowanie, w restauracje , w Mcdrive'a ;-) - kopalnia pomysłów:tak:

Do góry