hehe no dobra dobra ;-)ja tam sie nie tłumaczę
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja zająca własnie zamówiłam -
Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem C z uchwytami hole (591868898) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWNIANA UKŁADANKA MAGNETYCZNA-WĘDKARZ (592308891) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem z uchwytami (599243574) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DUŻE DREWNIANE PUZZLE - 27 elementów holender.. (598831542) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWNIANE PUZZLE - 5 DUŻYCH ELEMENTÓW (594457333) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
powiem wam nigdzie nie mogę trafić na naprawdę fajne duże puzzle w mojej mieścinie to nie ma szans a jak są to takie ceny jak za złoto a w Gdańsku hmmm chyba po złych sklepach chodzę.
choć ostatnio moja mega sąsiadka po wiedziała, że puzzle to nie rozwijają umiejętności tylko zamują czas jako zwykła zabawka. odparłam SZymek uwielbia tak mieć zajęty czas.
no i obędzie się bez bajek. i kupiłam wczoraj dwa wielkie jaka z LIdla i na tym koniec.
Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem C z uchwytami hole (591868898) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWNIANA UKŁADANKA MAGNETYCZNA-WĘDKARZ (592308891) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem z uchwytami (599243574) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DUŻE DREWNIANE PUZZLE - 27 elementów holender.. (598831542) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWNIANE PUZZLE - 5 DUŻYCH ELEMENTÓW (594457333) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
powiem wam nigdzie nie mogę trafić na naprawdę fajne duże puzzle w mojej mieścinie to nie ma szans a jak są to takie ceny jak za złoto a w Gdańsku hmmm chyba po złych sklepach chodzę.
choć ostatnio moja mega sąsiadka po wiedziała, że puzzle to nie rozwijają umiejętności tylko zamują czas jako zwykła zabawka. odparłam SZymek uwielbia tak mieć zajęty czas.
no i obędzie się bez bajek. i kupiłam wczoraj dwa wielkie jaka z LIdla i na tym koniec.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
, że puzzle to nie rozwijają umiejętności tylko zamują czas jako zwykła zabawka. odparłam SZymek uwielbia tak mieć zajęty czas.
Rozwijają koordynacje wzrokowo-ruchowa.Tak mi powiedział psycholog.
Puzzle super.Kuba ostatnio dostał
Puzzle JUNIOR Dzień Przedszkolaka
polecam
karola-04
ja też uważam że rozwijają właśnie dopasowanie elementów i łączenie co do czego pasuje no i potrafią trochę wyciszyć- ja tam widzę plusy no ale każdy ma swoje teorie i dobrze tak właśnie ma być.
a puzzle super to będzie pomysłna dzień dziecka- choć już ma zapowiedziane że kupujemy jeepa na akumulator( najlepiej na paliwo odrazu) z pilotem - jeszcze to trawię no ale zabawka dla męża oczywiście.
a puzzle super to będzie pomysłna dzień dziecka- choć już ma zapowiedziane że kupujemy jeepa na akumulator( najlepiej na paliwo odrazu) z pilotem - jeszcze to trawię no ale zabawka dla męża oczywiście.
puzzle to nie rozwijają umiejętności tylko zamują czas jako zwykła zabawka.
- koordynacja wzrokowo- ruchowa
- myślenie logiczne
- procesy analizy i syntezy
- spostrzeganie
- precyzyjne ruchy rąk - sprawność manualna
wymieniać dalej???
Oliwieczka
my tam zająca nie robimy
nigdy nie robilismy u nas w domu
a puzle to tez chciałabym jakieś Zosience kupic a moze tak bez okazji
nigdy nie robilismy u nas w domu
a puzle to tez chciałabym jakieś Zosience kupic a moze tak bez okazji
karola-04
dziewczyny polecam naprawdę te puzzle co kupiłam dla SZymcia są super jakości drewno grube zapakowane mega bezpiecznie by nic w trasporcie się nie porysowało uszkodziło. kolory intensywne duże to naprawdę mega duże.
Serio polecam z czystym sumieniem.
Serio polecam z czystym sumieniem.
rozalka
A zapomniałabym-kupiłam w Tesco(tylko nie ta cena,znacznie niższa)
~~NOWY CHEROKEE~~Kapelusik Bob Budowniczy~~2-4 lat (604471720) - Aukcje internetowe Allegro
~~NOWE CHEROKEE~~2 pac spodenek z aplikacją~~92~~ (603735233) - Aukcje internetowe Allegro
~~NOWY CHEROKEE~~Kapelusik Bob Budowniczy~~2-4 lat (604471720) - Aukcje internetowe Allegro
~~NOWE CHEROKEE~~2 pac spodenek z aplikacją~~92~~ (603735233) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
rozalka
Rozalka śliczne kapelusik jakbym już widziała
Zgapilismy od Tyci.:-)
Podziel się: