reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja zająca własnie zamówiłam -
Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem C z uchwytami hole (591868898) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

DREWNIANA UKŁADANKA MAGNETYCZNA-WĘDKARZ (592308891) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Duże DREWNIANE PUZZLE 27 elem z uchwytami (599243574) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

DUŻE DREWNIANE PUZZLE - 27 elementów holender.. (598831542) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

DREWNIANE PUZZLE - 5 DUŻYCH ELEMENTÓW (594457333) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
powiem wam nigdzie nie mogę trafić na naprawdę fajne duże puzzle w mojej mieścinie to nie ma szans a jak są to takie ceny jak za złoto a w Gdańsku hmmm chyba po złych sklepach chodzę.
choć ostatnio moja mega sąsiadka po wiedziała, że puzzle to nie rozwijają umiejętności tylko zamują czas jako zwykła zabawka.:szok: odparłam SZymek uwielbia tak mieć zajęty czas.:tak::-D

no i obędzie się bez bajek. i kupiłam wczoraj dwa wielkie jaka z LIdla i na tym koniec.

ja też uważam że rozwijają właśnie dopasowanie elementów i łączenie co do czego pasuje no i potrafią trochę wyciszyć- ja tam widzę plusy no ale każdy ma swoje teorie i dobrze tak właśnie ma być.

a puzzle super to będzie pomysłna dzień dziecka- choć już ma zapowiedziane że kupujemy jeepa na akumulator( najlepiej na paliwo odrazu) z pilotem - jeszcze to trawię no ale zabawka dla męża oczywiście.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::baffled::baffled::baffled:

dziewczyny polecam naprawdę te puzzle co kupiłam dla SZymcia są super jakości drewno grube zapakowane mega bezpiecznie by nic w trasporcie się nie porysowało uszkodziło. kolory intensywne duże to naprawdę mega duże.
Serio polecam z czystym sumieniem.

reklama
Do góry