świetny
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola cudny ten dresik:-)
Za 30 groszy Gosia U nas taniej niż za 50 gr nic nie dostaniesz ;-) a już napewno nie getry, może jakieś skarpetki co najwyżej. Choć narzekać nie mogę, bo naprawdę tanio kupuję u nas fajne rzeczy.
Ja też muszę wyszperać jakieś fajne getry i takie długie i 3/4 do tuniczek, których ostatnio sporo nakupowałam.
Dziś chyba wywalę wszystko z szafy Oliwki, bo co wyciągam i jej ubieram, to za małe W końcu trzeba zrobić gruntowny przegląd szafy i zostawić tylko to, co dobre. Mam nadzieję, że wreszcie się zmobilizuję, bo już kilka razy planowałam się za to zabrać.
Karola, dresik ekstra bardzo mi się podoba.
A co do firmy ZARA to faktycznie bluza jest dość obcisła w obwodzie, ale na dziewczynce to dobrze wygląda Ale chłopak faktycznie lepiej wygląda w luźniejszych bluzach, więc się nie dziwię, że kupujesz większe rozmiary.
Ja też muszę wyszperać jakieś fajne getry i takie długie i 3/4 do tuniczek, których ostatnio sporo nakupowałam.
Dziś chyba wywalę wszystko z szafy Oliwki, bo co wyciągam i jej ubieram, to za małe W końcu trzeba zrobić gruntowny przegląd szafy i zostawić tylko to, co dobre. Mam nadzieję, że wreszcie się zmobilizuję, bo już kilka razy planowałam się za to zabrać.
Karola, dresik ekstra bardzo mi się podoba.
A co do firmy ZARA to faktycznie bluza jest dość obcisła w obwodzie, ale na dziewczynce to dobrze wygląda Ale chłopak faktycznie lepiej wygląda w luźniejszych bluzach, więc się nie dziwię, że kupujesz większe rozmiary.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia ty to jestes specjalistka od wyszukiwania okazji!!!;-)
ja sie czaje na takie butki dla Hubka jeszcze teraz na wiosenkę Buty, Kozaki, Torebki, Akcesoria oraz Kurtki | Bata.pl Sprzedaż On-line 1-2 lata 013-9202 muszę tylko podjechać do Galerii zobaczyc czy u nas takie sa i w odp. rozmiarze
ja sie czaje na takie butki dla Hubka jeszcze teraz na wiosenkę Buty, Kozaki, Torebki, Akcesoria oraz Kurtki | Bata.pl Sprzedaż On-line 1-2 lata 013-9202 muszę tylko podjechać do Galerii zobaczyc czy u nas takie sa i w odp. rozmiarze
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Co fajnego kupujecie dzieciom na zajączka?
my naszemu muzykantowi kupilismy organki, o takie 23670 INTERKOBO ORGANY ORGANKI Z MIKROFONEM 54cm (595836657) - Aukcje internetowe Allegro
od moich rodziców dostanie wóz strazacki: w-z Zabawki WADER Middle Truck - straż pożarna (589122595) - Aukcje internetowe Allegro
a reszta to nie wiem;-)
u nas ogród duuuży i krzaczków pełno, a chcemy by Hubek chodził po ogrodzie i szukał prezentów od zajączka ukrytych pod krzaczkami :-) juz teraz wie, że zajączek przyniesie prezenty i chodzi i pokazuje w ogródzie pod którym krzaczkiem bedzie miał prezenciki
Tzn napisałam za 30gr bo kupowałam na wagę i są bardzo cienkie i lekkie wiec dużo więcej nie wyszły myślę że z 30gr ;-)
a co do zająca to ja kupuję coś małego myślę o domino obrazkowym bo ostatnio graliśmy u kolezanki i Emilka nawet wiedziała jak w to grać do tego jakieś drobiazgi jej nakupię
a co do zająca to ja kupuję coś małego myślę o domino obrazkowym bo ostatnio graliśmy u kolezanki i Emilka nawet wiedziała jak w to grać do tego jakieś drobiazgi jej nakupię
Rosmerta, to duże prezenty robicie Hubkowi za Zająca
Ja nie myślałam jeszcze co kupić, ale napewno będzie to coś małego. Faktycznie pomysł Gosi z dominem dobry, może zastanowię się też nad jakimiś puzzlami A może coś do piachu, jakiś komplet z dużym wiaderkiem i młynkiem do piasku, albo ze studnią (choć ta studnia to raczej jak ktoś ma piasek przy domku i stały dostęp do wody).
Ja nie myślałam jeszcze co kupić, ale napewno będzie to coś małego. Faktycznie pomysł Gosi z dominem dobry, może zastanowię się też nad jakimiś puzzlami A może coś do piachu, jakiś komplet z dużym wiaderkiem i młynkiem do piasku, albo ze studnią (choć ta studnia to raczej jak ktoś ma piasek przy domku i stały dostęp do wody).
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no wiem wiem, miały być drobiazgi, ale tak jakoś wyszło w praniu, że niezbyt małe te prezenty nie chciałam kupowac byle czego, tylko takie rzeczy któe sprawia mu radość i których nie ma, a wiem ze wóz starżacki to będzie szał, no i organki mam nadzieje treż, bo u kuzynki sie bawił nimi jak szalony ostatnio
Podziel się: