reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja wczoraj kupiłam daszek za 2zł biały w czerwone różowe pomarańczowe i pistacjowe grochy i getry next pistacjowe gdzies za 30 groszy:tak:

Za 30 groszy Gosia :szok: U nas taniej niż za 50 gr nic nie dostaniesz ;-):-D a już napewno nie getry, może jakieś skarpetki co najwyżej. Choć narzekać nie mogę, bo naprawdę tanio kupuję u nas fajne rzeczy.
Ja też muszę wyszperać jakieś fajne getry i takie długie i 3/4 do tuniczek, których ostatnio sporo nakupowałam.
Dziś chyba wywalę wszystko z szafy Oliwki, bo co wyciągam i jej ubieram, to za małe :crazy: W końcu trzeba zrobić gruntowny przegląd szafy i zostawić tylko to, co dobre. Mam nadzieję, że wreszcie się zmobilizuję, bo już kilka razy planowałam się za to zabrać.

Karola, dresik ekstra :tak: bardzo mi się podoba.
A co do firmy ZARA to faktycznie bluza jest dość obcisła w obwodzie, ale na dziewczynce to dobrze wygląda:tak: Ale chłopak faktycznie lepiej wygląda w luźniejszych bluzach, więc się nie dziwię, że kupujesz większe rozmiary.

Co fajnego kupujecie dzieciom na zajączka?

my naszemu muzykantowi kupilismy organki, o takie 23670 INTERKOBO ORGANY ORGANKI Z MIKROFONEM 54cm (595836657) - Aukcje internetowe Allegro

od moich rodziców dostanie wóz strazacki: w-z Zabawki WADER Middle Truck - straż pożarna (589122595) - Aukcje internetowe Allegro

a reszta to nie wiem;-)
u nas ogród duuuży i krzaczków pełno, a chcemy by Hubek chodził po ogrodzie i szukał prezentów od zajączka ukrytych pod krzaczkami :tak::-) juz teraz wie, że zajączek przyniesie prezenty i chodzi i pokazuje w ogródzie pod którym krzaczkiem bedzie miał prezenciki:-D

Tzn napisałam za 30gr bo kupowałam na wagę i są bardzo cienkie i lekkie wiec dużo więcej nie wyszły myślę że z 30gr ;-)

a co do zająca to ja kupuję coś małego myślę o domino obrazkowym bo ostatnio graliśmy u kolezanki i Emilka nawet wiedziała jak w to grać :tak:do tego jakieś drobiazgi jej nakupię :tak:

Rosmerta, to duże prezenty robicie Hubkowi za Zająca :tak:
Ja nie myślałam jeszcze co kupić, ale napewno będzie to coś małego. Faktycznie pomysł Gosi z dominem dobry, może zastanowię się też nad jakimiś puzzlami :confused: A może coś do piachu, jakiś komplet z dużym wiaderkiem i młynkiem do piasku, albo ze studnią (choć ta studnia to raczej jak ktoś ma piasek przy domku i stały dostęp do wody).

reklama
no wiem wiem, miały być drobiazgi, ale tak jakoś wyszło w praniu, że niezbyt małe te prezenty:rofl2::-D nie chciałam kupowac byle czego, tylko takie rzeczy któe sprawia mu radość i których nie ma, a wiem ze wóz starżacki to będzie szał, no i organki mam nadzieje treż, bo u kuzynki sie bawił nimi jak szalony ostatnio

Do góry