reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karola, buciki eleganckie, jedne i drugie :tak:
Mysia, Filipek będzie bardzo elegancki :tak:

A ja dziś w Carrefourze kupiłam adidasy chyba na przyszły rok hehe. Rozmiar 28. Ale jak zobaczyłam cenę, to nie mogłam nie kupić - kosztowały ... 8 zł. W podeszwach mają diody. Oli trochę mi je pozginała, bo chodziła w nich domu, a są za duże, ale co tam, i tak będą to buty na podwórko, na wyjścia kupię jej porządniejsze.

Kurcze ja nie lubie jak Zosia mi śpi w zakrytych stopkach chyba nawet sama tego nie lubi bo wszelakie skarpety sciąga:sorry:

ale pajacyki Kasiad słodkie, bardzo ładne :tak:
co do bucików to fajnie bedziesz miała na przyszły rok, faktycznie cena niska :tak:

a te lakierki bardzo eleganckie :tak:

Mysia
ładniutkie ubrankA :tak:

a co do bucików to my tez rozmiar 23:tak: i mamy tak z 7 mm luzu

Kurcze ja nie lubie jak Zosia mi śpi w zakrytych stopkach chyba nawet sama tego nie lubi bo wszelakie skarpety sciąga:sorry:
Ja też wcześniej Oliwce nie ubierałam nic na stopy do spania, spała w dwuczęściowych piżamkach i bez skarpek. Ale zaczęła w nocy marznąć, co ją dotknęłam to była chłodna, a potem katar (Oli całą noc śpi odkryta, co ją przykryję, to po minucie kołdrę rozkopuje nogami). Więc zaczęłam jej zimą ubierać pajace polarowe i już się nie martwiłam, że śpi odkryta. No a teraz na polar jest za ciepło, więc kupiłam bawełniane pajace.

Kasiad sliczne te buciki do sukienki co kupiłaś :tak::-) te adidaski tez fajowne no i ta cena :-D:-)
a Hubek też spi w pajacach, bo wiecznie się odkrywa i bez pajaca marzł, więc zeby sie nie stresowac to pajaca zakładam i luz:tak::-)

Ja też wcześniej Oliwce nie ubierałam nic na stopy do spania, spała w dwuczęściowych piżamkach i bez skarpek. Ale zaczęła w nocy marznąć, co ją dotknęłam to była chłodna, a potem katar (Oli całą noc śpi odkryta, co ją przykryję, to po minucie kołdrę rozkopuje nogami). Więc zaczęłam jej zimą ubierać pajace polarowe i już się nie martwiłam, że śpi odkryta. No a teraz na polar jest za ciepło, więc kupiłam bawełniane pajace.

no racja :tak: bo zosia jak marzie to się budzi i przychodzi do naszego łózka; :/ moze powinnam rtez takie zakłdać :sorry:

A Emilka śpi bez skarpetek w piżamce 2 częściowej co do skarpet to też ściąga chyba ze padnie ze zmęczenia to nie zdąży :-D ale nie budzi się zimna ,mimo że śpi całkowicie odkryta z brzuchem na wierzchu ;-)

reklama
Kasiad buciki sliczniutkie noa pajacyki wiadomo ze cudne :tak: Jenni spi do dzis w pajacykach a najbardziej lubie te z tylu zapinane bo przynajmniej mi sie nierozbiera:rofl2: ale takie mam tylko 2

Do góry