reklama
Rozalka, fajne zakupki
Ja dziś będę w Tesco to się rozejrzę czy coś ciekawego jest.
A wczoraj byłam w Carrefourze i przymierzałam Oliwce czapkę na lato. Leżała w koszu zatytułowanym "od 10 gr" ale na czapce była metka 6 zł. Czapka była za duża trochę, więc zostawiłam ją. A na podwórku się dowiedziałam, że czapki z tego kosza były faktycznie po 10 gr, moja sąsiadka pokupowała dla córki 10 sztuk. Kurcze, żałuję, że nie wzięłam tej czapki, w tej cenie mogła poczekać aż będzie dobra.
Ja dziś będę w Tesco to się rozejrzę czy coś ciekawego jest.
A wczoraj byłam w Carrefourze i przymierzałam Oliwce czapkę na lato. Leżała w koszu zatytułowanym "od 10 gr" ale na czapce była metka 6 zł. Czapka była za duża trochę, więc zostawiłam ją. A na podwórku się dowiedziałam, że czapki z tego kosza były faktycznie po 10 gr, moja sąsiadka pokupowała dla córki 10 sztuk. Kurcze, żałuję, że nie wzięłam tej czapki, w tej cenie mogła poczekać aż będzie dobra.
agusia9915
Matka wariatka
nowe sandałki Bartki pistacjowe na dwa rzepy tarammmm
r.25 nie wiem czy nie za małe beda
r.25 nie wiem czy nie za małe beda
Ostatnia edycja:
Agusia, pochwal się, zdjęcie proszę
Ja też już muszę buty w rozmiarze 25 kupić, bo 24 robią się za ciasne. Adidasy 24 jeszcze wchodzą na nogę, ale już niedługo pewnie, a buciki do sukienki już odpadły.
Sandałki 25 rozmiar mam, bo w zeszłym roku reklamowałam pod koniec lata sandałki, przyznali mi wymianę i mogłam sobie wybrać obojętnie jakie w tej samej cenie lub droższe za dopłatą, zaryzykowałam rozmiar 25 z myślą o następnym lecie i wygląda na to, że trafiłam :-)
Ja też już muszę buty w rozmiarze 25 kupić, bo 24 robią się za ciasne. Adidasy 24 jeszcze wchodzą na nogę, ale już niedługo pewnie, a buciki do sukienki już odpadły.
Sandałki 25 rozmiar mam, bo w zeszłym roku reklamowałam pod koniec lata sandałki, przyznali mi wymianę i mogłam sobie wybrać obojętnie jakie w tej samej cenie lub droższe za dopłatą, zaryzykowałam rozmiar 25 z myślą o następnym lecie i wygląda na to, że trafiłam :-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
my też dziś kupiliśmy 2 pary buciowór adidaski reeboka rozmiar 24 i z elefanten sandałki rozmiar 23 więc rozmiar rozmiarowi naprawdę śmiesznie równy dziś mierzyłam odrysowaną topkę SZymka i niby wychodziło 14,5 jak mieżyliśmy taką wkłądkę to matko palec był jakieś 1,5 cm niżej wiec wyszło że z zapasem ma 13,5 już zakręcona jestem z tymi butami całkiem.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
kupiłam dla Wiki 3 pary butów: adidaski, szmaciaki do latania po dworze i do sukienki, wszystkie roz.23 i jeszcze trochę luzu jest, widzę że nie za dużą ma nóżkę
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dokłądnie takie kupiliśmy
Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
więc model jak ostatnio kupowała rosmeta tylko nie granatowe
a adidaski takie: http://www.allegro.pl/item595959360_mega_hit_buty_reebok_ultra_versaflex_25_i_inne.html
Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion
więc model jak ostatnio kupowała rosmeta tylko nie granatowe
a adidaski takie: http://www.allegro.pl/item595959360_mega_hit_buty_reebok_ultra_versaflex_25_i_inne.html
Ostatnia edycja:
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
karola bardzo ładne w tym kolorze też:-) u nas nie było w takim nawet, tylko te granatowe
Podziel się: