reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ja też jak tylko mogę to lecę do Tesco zobaczyć co mają nowego ale jakoś nie mogę wyczaić kiedy tam są dostawy ubranek bo ostatnio od 3
tygodni praktycznie jest to samo.

reklama
Rozalka, fajne zakupki :tak:
Ja dziś będę w Tesco to się rozejrzę czy coś ciekawego jest.
A wczoraj byłam w Carrefourze i przymierzałam Oliwce czapkę na lato. Leżała w koszu zatytułowanym "od 10 gr" ale na czapce była metka 6 zł. Czapka była za duża trochę, więc zostawiłam ją. A na podwórku się dowiedziałam, że czapki z tego kosza były faktycznie po 10 gr, moja sąsiadka pokupowała dla córki 10 sztuk. Kurcze, żałuję, że nie wzięłam tej czapki, w tej cenie mogła poczekać aż będzie dobra.

nowe sandałki Bartki pistacjowe na dwa rzepy tarammmm
r.25:baffled: nie wiem czy nie za małe beda :baffled::rofl2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Agusia, pochwal się, zdjęcie proszę :sorry:
Ja też już muszę buty w rozmiarze 25 kupić, bo 24 robią się za ciasne. Adidasy 24 jeszcze wchodzą na nogę, ale już niedługo pewnie, a buciki do sukienki już odpadły.
Sandałki 25 rozmiar mam, bo w zeszłym roku reklamowałam pod koniec lata sandałki, przyznali mi wymianę i mogłam sobie wybrać obojętnie jakie w tej samej cenie lub droższe za dopłatą, zaryzykowałam rozmiar 25 z myślą o następnym lecie i wygląda na to, że trafiłam :-)

my też dziś kupiliśmy 2 pary buciowór adidaski reeboka rozmiar 24 i z elefanten sandałki rozmiar 23 więc rozmiar rozmiarowi naprawdę śmiesznie równy dziś mierzyłam odrysowaną topkę SZymka i niby wychodziło 14,5 jak mieżyliśmy taką wkłądkę to matko palec był jakieś 1,5 cm niżej wiec wyszło że z zapasem ma 13,5 już zakręcona jestem z tymi butami całkiem.

kupiłam dla Wiki 3 pary butów: adidaski, szmaciaki do latania po dworze i do sukienki, wszystkie roz.23 i jeszcze trochę luzu jest, widzę że nie za dużą ma nóżkę

reklama
Do góry