reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no napewno kombinezon chcialabym odkupic od kogos bo nieoplaca sie kupowac nowego na niecaly miesiac przynajmniej tak mi sie wydaje

reklama
dziewczyny podpowiedzcie mi jedną rzecz. rozglądam sie za pościelą dla maluszka tzn kołderka ew poduszeczka do łóżeczka i zastanawiam sie nad wypełnieniem.chyba już sie nie daje pierzowych pościeli, tylko inne,zastanawiam się jak to ma wyglądć u maluszka, czy wypełnienie silikonowe albo akrylowe byłoby odpowiednie. my z mężem mamy silikonowe i są super, ale co z maluchem?no i jaka gruba powinna być ta kołdra:confused: mam nadzieję ze pomożecie mi w tym temacie;-)

hmmm szczerze mówiąc nie mam pojęcia jakie ma Izka, kupiłam po prostu cały komplet i już, jak wstanie mogę pozaglądać ;-)

ale u nas kołdra i poduszka przydały się dopiero jak mała miała około roku, poduszki i tak wcześniej nie wolno a kołdra była ogromna, mała najpierw spała w rożku, potem pod rożkiem ;-), pod kocykiem w lecie a jeszcze później w śpiworku, które baaaardzo polecam

jakbym miała teraz kupować dla malucha wyposażenie łóżeczka kupiłabym:
prześcieradła
ochraniacze
rożek
kocyk
śpiworki

i tyle :p

nikt nic nie kupuje???
dziewczyny nie karzcie się prosić, wklejajcie fotki waszych łupów ;-) albo jak nie kupujecie to chociaż rzeczy, które wam się podobają, nad czym się zastanawiacie itd

ja właśnie przed chwilą zamówiłam parę rzeczy w UVA - Sklep internetowy
dla Izki sukienkę na przyszłe lato i chustkę na głowe:
sukienka%20lawen%20500.jpg

chustka%20lawen%20500.jpg

i dla szkraba:
czapka%20serd%20niebieskie%20500.jpg

body%20rozpinane%20serd%20krem%20500.jpg

body%20serd%20krem%20500.jpg

Ja przez Allegro takie cosik na razie kupiłam... nie mogłam się powstrzymać :laugh2: Na większość zakupów czekam do następnego tygodnia aż będzie wiadomo (mam nadzieję) czy to będzie dziewuszka czy chłopczyk ;-)

wisnia, dzieki za cynk ze sklepem uva. juz zamowilam tam kilka rzeczy. a teraz sprobuje wstawic zdjecia moich dotychczasowych zakopow.

my.php
[/URL][/URL][\img]

a ja zrobilam kolejne zakupy :-)

wlasnie pszyszla paczka z pieluchami tetrowymi i flanelowymi. te falnelowe taaakie miluskie :-D perwszy raz cos takiego na oczy widze:happy2:

i troszke ciuszkow. znow pobuszowalam po obnizkach:cool2:

ciuszkami sie pochwale:

reklama
Ojej,a ja jeszcze nic nie mam.Czekam do 18 az bede znac plec(prawdopodobnie:tak: ) i wtedy zaczne zakupy:-) .

Do góry