reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja chyba na Allegro widzialam:tak: .Spiworek na pewno kupie wczesniej,bo potem nie bedzie juz na to sil i czasu...;-)

reklama
są na allegro i są w sklepie internetowym pchelka.eu
to znaczy były, nie wiem czy są w tej chwili ;-)

ja zrobiłam zakupy pierwsze :cool2: odkupiłam od znajomej z innego forum ciuszki po jej synku i czekam na przesyłkę, monsz mnie zabije :-p

na razie mam fotki mogę pokazać - chcecie?

A nie wiem czy chłopczyk :-D :-D :-D takie raczej uniwersalne kupiłam ciuchi, zresztą nawet jeśli są bardziej chłopięce a będzie dziołcha to jeszcze się nachodzi w różówościach po Izce ;-)

no to moje zakupy:
1287736_dsc00679.jpg

1287738_dsc00680.jpg

1287739_tommy_augustus_068.jpg

1287733_tommyciuchy_028.jpg

1287734_dsc00673.jpg

1287732_ciuchy_008.jpg

1287735_tommyciuchy_046.jpg

1287737_tommyciuchy_067.jpg

1302934_ciuchy_024.jpg

:-) :-) :-)

Wiśnia fajniutkie rzeczy, zwłaszcza komplecik czapeczka + skarpetko-łapcie + rękawiczki... słooooodkie :-) i komplet z Puchatkiem też świetny...aż mi narobiłaś ochoty na zakupy ;-) Kapitalny jest też ten granatowy kombinezonik, dzidziolek będzie mial sporo miejsca na fikanie nogami i chyba mżna go rozpiąć przy pupie i sprawdzić pieluszkę? Bardzo fajny :yes:

a powiedz wisnia ile dalas za te wszystkie ciuszki bo sie wlasnie zastanawiam czy tez nieodkupic od kogos bo w sumie nasze maluszki zaloza te rzeczy tylko pare razy

reklama
a powiedz wisnia ile dalas za te wszystkie ciuszki bo sie wlasnie zastanawiam czy tez nieodkupic od kogos bo w sumie nasze maluszki zaloza te rzeczy tylko pare razy

200 zł za wsio, część rzeczy nowa z metkami, część założona 2-3 razy, większość firmówki (o ile nie wszystko)
kombinezon np. 25 zł a w sklepie to około 100 więc cóż ;-)

cieszę się że Wam się podobają

no i czekam na foty waszych zdobyczy :-D

Do góry