reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kaszka z kolyska swietna sprawa, ja mam do tej pory dla mojego Stasia lozeczko na plozach spelniajace funkcje kolyski - niezastapione przy lulaniu, teraz plozy mam zablokowane dla bezpieczenstwa, ale polecam taki patent. Co do wozka to przemysl tego jedrocha, ja mialam wlasnie Bartatine Plus i masakra wnosic go na 3 pietro, z ulga wymienilam na lzejszy ;)

reklama
hejka
znalazłam śpiworek dla dzidki ale wszyscy wrzeszczą, że to lekka przesada już kupować więc póki co go oglądam, nie kupuję ale tak mi się podoba że nie wiem :p
o taki:
obrazki.php

i jeszcze taka bluza do kompletu:
obrazki.php

ja jakos kołyski nie chciałam, nie wiem czemu właściwie... ale moja Izka zasypiałą tylko przy piersi więc :p

teraz siedzę i myślę, czy jak urodzę pod koniec lutego to będzie mi potrzebny taki gruby zimowy kombinezon? b o pierwsze spacery to w marcu dopiero, no i nie wiem, może będzie ciepło? A jak będzie tak jak w tym roku to by się przydał chyba... ech... nie wiem sama, może odpuszczę ten a poszukam czegoś cieńszego, najwyżej bedę malucha w kilka warstw ubierać ::) ale ten mi się tak spodobał :laugh:

chyba lepiej 62 są dzieciaczki, które od początku są za duże żeby zmieścić się w 56 ;)
Izka nosiła 56 przez jakieś 2 tygodnie
no ale zależy też od firmy, rozmiar rozmiarowi nierówny ::)

Tycia, ja też nie zamierzam dziecka kołysać na rękach.. to odpada, bo jak maluch podrosnie, to można mieć problem ;D
za kołyska przemawia to, ze narazie nie mamy za duzo miejsca, a taka kołyska jest mniejsza i zmieści się koło naszego łóżka..
nasze łózko też raczej nie pomiesci jeszcze jednej osoby.. nawet tak maleńkiej :)
tak wiec z tych powodów myslalam o kołysce.. myślę, że takiemy maluchowi miło byłoby zasypiac w kołyszącym sie łóżeczku...

pozdrowienia :laugh:

Aha ;).
ja to juz sobie nawet nie raz mysle czy nie kupic od razu kojca,bo o lozeczko dzidzia bedzie sie uderzac...Łozeczko mam po mlodszej corci nowe,ale boje sie,ze je zniszczyla.Nie zagladalam do niego ponad 6 lat ::).Jeszcze nad tym pomysle.
A co spiworka to kupie wczesniej i zapewne wlasnie rozmiar 62.
Pozdrowienia.

Dziewczyny slyszalam , że bluzy z kapturkami nie sprawdzaja sie u takich maluszkow.....dziecko wtedy przeciez caly czas lezy.....takie rzeczy są ok jak dzidziuś przynajmniej siedzi!!!!:-)
hejka
znalazłam śpiworek dla dzidki ale wszyscy wrzeszczą, że to lekka przesada już kupować więc póki co go oglądam, nie kupuję ale tak mi się podoba że nie wiem :p
o taki:
obrazki.php

i jeszcze taka bluza do kompletu:
obrazki.php

ale taka grubaśna bluza to przecież na spacer tylko nie ubierałabym maluchowi takiego czegoś w domu bo by się zapocił, a tak to cieńsza czapa i kapturek i jest gicior ;)

reklama
Do góry