reklama
a propos termometrow bylam dzis w aptece i pani mi cos tlumaczyla ze dla dzidzia to lepiej zeby byl dluzszy czas pomiaru (40-60 sec) bo wtedy jest mniejsze prawdopodobienstwo zafalszowania wyniku. ale jakos nie jestem przekonana i znow nie kupilam zadnego
no moze faktycznie jak czlowiek siedzi tyle czasu w domu to mu sie problemy przewartosciowuja znalazlam taki watek na naszym forum i chyba zdecyduje sie na ten firmy microlife np.: taki lub taki jak ten
reklama
Lil kate, 40-60 sekund pomiaru temperatury to jest i tak szybki pomiar, więc może warto posłuchac panią w aptece. Mój tak mierzy, używam go od wielu lat i jestem zadowolona.
Właśnie dziś odebrałam paczkę z karuzelką Fisher Price z misiami z Allegro. Jak dla mnie jest rewelacyjna. Silniczek chodzi zupełnie bezgłośnie, więc Joasiek trafiłaś zwyczajnie na felerny egzemplarz. Spróbuj reklamowac.
Właśnie dziś odebrałam paczkę z karuzelką Fisher Price z misiami z Allegro. Jak dla mnie jest rewelacyjna. Silniczek chodzi zupełnie bezgłośnie, więc Joasiek trafiłaś zwyczajnie na felerny egzemplarz. Spróbuj reklamowac.
Podziel się: