reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tycia, kurteczka superaśna, ale 70 zł :baffled: a gdzież tu myśleć o 90 :szok:

Dla dziewczynek można w takim stylu (kurteczka jeansowa z podpinaną bluzą) używane kupić tańsze :tak: Też się zastanawiałam, ale w końcu stwierdziłam, że Oli ma dosyć wiosennych kurtek.

reklama
Kasiu,niestety akurat te kurteczki tak chodza:szok:.Mam nadzieje,ze jak bede sprzedawac,to duzo nie strace;-).Konrad tez juz cos tam ma na wiosne,ale tak jak pisalam nie mogłam sie oprzec:no:;-).Jacek mnie powiesi jak zobaczy:sorry2:.

70zl tez bym vdala nawet bez zastanowienia. zwlaszcza za ta pomaranczowa. ok czekam na PW

No pewnie, że jest różnica Karola, ale nie każdego stać na wydatek 70 zł czy 90 zł na kurtkę wiosenną, dlatego wkleiłam, może ktoś skorzysta :rofl2:

Kasiad tuniczki cudne:tak::-) Oli bedzie w ich superaśnie wygladała:tak:

Tycia kurtka boska:tak::tak: ale faktycznie troszke droga:dry: no ale nexta, to co sie dziwić;-) ja cczekam na nowa kolekkcje nexta, brat przylatuje w kwietniu z U.K. to mi przywiezie jakies ciuszki:-)

Kasiu,naprawdę śliczne:-):tak:.A ja sie pochwale,ze w koncu upolowałam;-)

538866894

śliczna u mnie w lumpeksie była taka po 25zł :tak:Next tylko nie pamiętam czy był w niej kaptur :no:

Kasiad
prześliczne tuniczki !!!:tak:

reklama
Kasiad pewnie że nie każdego i co najważniejsze każdy ma inny gust dlatego jest taki wybór na rynku - choć dla chłopców ten wybór jest skromny.:crazy:

Gosia ceny tych kurtek minimum zaczynają się od 40zł ( podobno) coś ja najtaniej widziałam 58zł tylko babka kupiła prędzej niż ją zauważyłam.może to był podobny fason albo miał jakąś wadę nie do ukrycia.

Tycia ta kurtka przez ciebie śni mi się od wczoraj po nocach.

Do góry