reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad śliczne :tak::tak::tak:

a ja mam pełno bluzeczek 2-3 latka schowanych wiec chyba za dużo w tym roku nie kupuję bo potem będzie mieć znów 1 na każdy dzień lata :-D

reklama
Ja właśnie mam mało bluzek na 2-3 lata, Oli ma pełno ciuchów na 86 i 92 i już niestety muszę zrobić przegląd szafy, bo 86 to już wszystko za małe, a 92 niektóre też, a w niektóre jeszcze wchodzi, ale są akurat. A bluzeczek na lato to już w ogóle mam mało. Tanie były a wpadły mi w oko, więc się skusiłam :sorry2:

Emilce dzis założyłam piżamkę rozmiar 110 i jest akurat tylko w pasie trochę duża :sorry2:
kurtkę ma nawet rozmiar 116 :szok:kupiła w carfurze brąz bo tą białą co miała nie chciałam dawać do biegania przed blokiem a ta biała jest na 3 latka a ta różowa też co kupiłam niedawno( na zamkniętym zdjęcie ) jest na 3-4 latka :sorry2: wiec z tą rozmiarówką naprawde róznie bywa ja musze poprzymierzać i zobaczę co będzie dobre bo mieć mam ale czasem zamałe wszystko będzie :szok:

Gosia, te 2 bluzki z Tesco są na 116 i są dobre, nie są obcisłe, tylko takie trochę dłuższe, ale Oli wygląda w nich całkiem ok, wcale w nich nie pływa, jutro pstryknę zdjęcie na niej i Wam pokażę.

Kasiad bluzeczki slicznie te dwie te same sa rewelka:tak:
Oj ja tez musze Jenni kupic bluzeczki i wogole wszystko na lato bo stare sa na 80 czyli za male a Jenni nosi 86-92:tak:

Paulina dziś wracając ze szkoły wdepnęła do lumpiku w śródmieściu i kupiła Oliwce 3 ciuszki po 1 zł każdy :tak: 2 bluzeczki Nexta i 1 spodnie GAP.

Ostatnia edycja:
reklama
Ta różowa bluzeczka to jest na styk, najbardziej mi się podoba ta biała na lato :tak: Spodenki letnie też fajne, choć nie wiem, czy będą latem jeszcze dobre :sorry: Ale liczy się fakt, że Paula myśli o Oliwce i że potrafi jej kupić coś sama z siebie z zarobionych przez siebie pieniędzy :tak::-)

Do góry