reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no własnie kiedys byłam to pustawo na dziecięcych ciuszkach było:dry: pewnie masz racje, zacznie się wiosna to bedzie nowy rzyt ciuchów juz wiosenno-letnich:tak:

reklama
W naszym lumpiku już właśnie jest sporo wiosenno-letnich ciuchów i one wychodzą najkorzystniej cenowo. Najszybciej schodzą ciuchy na aktualną porę roku. A letnich ludzie nie kupują, więc jak we wtorki jest przecena po 1 i 3 zł sztuka, to jest jeszcze naprawdę w czym wybierać.Chociaż takie naprawdę śliczne i w super stanie ciuszki nie doczekują wtorku i schodzą szybciej za wyższą kwotę.

a mi sie wydaje ze własnie na allegro te uzywane rzeczy to w wiekszosci (nie wszyscy) ludzie pewnie najpierw zakupuja w lumpikach a pozniej sprzedaja na allegro :confused::sorry2::rofl2:

Też o tym pomyslałam.zasem widzę jak ludzie 3-4 worki ciuchów wynoszą i to często te same panie.Albo sprzedaja na ryneczku,albo na allegro.:baffled:
Ja mam 2 ulubione ciucholandy i tam wiem,gdzie,co szukac i zawsze coś znajdę.Ale w innych to tez często nie umiem szukac.:tak:
Dziewczyny super ciuszki "wyłapałyście'

Karola,a za ile?;-)
Gosia,bardzo ładna Pepa:tak:.
Ja czasem wpadam do jednego Texlandu,maja tam drogawe ciuszki,ale zwykle cos wyszperam:tak:.A kiedys w zyciu bym nie przypuszczała,ze bede tam chadzac;-).

Tycia już przelew zrobiony więc czekam na listonosza za 70zł więc tyle co ty ale się cieszę. będzie elegant.
dzięki za namiary na aukcje.

reklama
ładne Gosia :tak:
ale ja chyba juz nie chce dla Zosi jeansowej,bo moze bym kupiła cos
ostatnio takie nosila wolałabym jakis plaszczyk

Do góry