reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Gosia ceny tych kurtek minimum zaczynają się od 40zł ( podobno) coś ja najtaniej widziałam 58zł tylko babka kupiła prędzej niż ją zauważyłam.może to był podobny fason albo miał jakąś wadę nie do ukrycia.
Karola czy ty myślisz że wszędzie są takie ceny jak na allegro :confused:ja pisałam że u mnie w lumpiku po tyle była i ja Emilki kurtkę kupiłam tam za 19 zł a taka sama tylko krótsza zeszła na allegro używana za 120zł ...

zrewsztą nie raz kupiłam coś za 1zł a na allegro było po 30zł :dry: i tak samo jest z bucikami :tak: u mnie po 5zł a te same na allegro po 30-50zł:-p

reklama
no ja miałam na myśli lumpik bo byłam ostatnio w 3 jak tak mówiłyście że tam fajne rzeczy ale ja chyba nie potrafię nic szukać.

ja wczoraj robiłam przegląd ciuchów i Pyśka ma na wiosnę - uwaga - 9 kurtek :szok:
Hehe, Oli też ma sporo, może nie 9, ale pewnie 5 czy 6.
Niestety tylko 2 mi się podobają, a one akurat są na styk. Resztę będzie nosić do wybrudzenia do piachu ;-) Mam nadzieję, że Oli wiosną aż tak dużo nie urośnie, więc wynosi te kurtki :tak:

no ja miałam na myśli lumpik bo byłam ostatnio w 3 jak tak mówiłyście że tam fajne rzeczy ale ja chyba nie potrafię nic szukać.

Karola bo są lumpeksy gdzie ciuchy zaczynają się od 25zł za sztukę ostatnio w takim byłam :sorry2: i takie gdzie dostaniesz za 1zł albo na wagę ...ja ostatnio fajne spodnie za 5 zł next kupiłam;-)

z ciekawości pójdę dziś zobaczyć czy jest tak kurteczka jeszcze choć była miesiąc temu..a u nas są w piątki wyprzedaże za pół ceny wiec może już jej nie być...

ja się właśnie na tym nie znam ani na szukaniu :zawstydzona/y: serio wchodzę i nic nie widzę nic tylko masy ciuchów i wieszaki. no byłam w 3 co mi poleciał koleżanka że tam chodzi. a że byłam u rodziców to sobie poszłam wielkie jak domy handlowe i nic nie kupiłam. w moim mieście a raczej mieścinie nie ma fajnych lumpików w jednym byłam to ubrania takie że na szmatę do podłogi się nawet nie nadają tragedia aż wstyd coś takiego pokazywać.

chyba powinnam zaciągnąć jakieś lekcje. choć podobno na rynkach są też fajne ubraka do dzieci ale a gdańsku będę dopiero pod koniec miesiąca

a mi sie wydaje ze własnie na allegro te uzywane rzeczy to w wiekszosci (nie wszyscy) ludzie pewnie najpierw zakupuja w lumpikach a pozniej sprzedaja na allegro :confused::sorry2::rofl2:

a mi sie wydaje ze własnie na allegro te uzywane rzeczy to w wiekszosci (nie wszyscy) ludzie pewnie najpierw zakupuja w lumpikach a pozniej sprzedaja na allegro :confused::sorry2::rofl2:
Masz rację, sama słyszałam, że sporo lumpików wystawia te lepsze ciuchy na Allegro :tak:Schodzą im w lepszej cenie niż by sprzedali w sklepie.

Karola, u nas jest lumpik z ciuchami z UK i Irlandii i tam naprawdę jest sporo ślicznych markowych ciuchów. Faktycznie trzeba poświęcić trochę czasu, żeby się rozejrzeć, ale czasem warto :tak: Nexta jest baaardzo dużo, a że to są dobre gatunkowo ciuchy, to często są nawet w bardzo dobrym lub idealnym stanie :tak:

u mnie wcześniej też był lumpex co mieli same szmaty przez rok jak był to chyba jedną bluzkę R kupiłam i to do pracy się tylko nadawała :baffled:

a teraz ktoś otwarł lepszy i są ładne ciuszki wiadomo ze są lepsze w dniu dostawy a na koniec tygodnia już nic ciekawego nie ma bo przebrane wszystko :tak:
a najwięcej nakupiłam ciuszków u T w lumpeksie ale się zdecydowanie pogorszyli i jak zawsze wychodziłam z siatą ubranek teraz ledwo 1 sztukę co znajdę i jest dobrym stanie i mi się podoba :sorry2:

poszłam zobaczyć czy ta kurteczka jeszcze jest ale nie bylo :no: za to był ładny płaszczyk na Emilkę :zawstydzona/y: nie skusiłam się bo ma też sporo za to kupiłam bluzeczkę od piżamki za 3zł świnkę Peppe ;-)

Gosia bardzo ładna:tak::-) to w tym lumpiku koło ciebie:confused: mają coś więcej teraz rzeczy dla dzieciaków:confused: bo jak kiedys byłam to niewiele było dziecięcych...

reklama
Gosia bardzo ładna:tak::-) to w tym lumpiku koło ciebie:confused: mają coś więcej teraz rzeczy dla dzieciaków:confused: bo jak kiedys byłam to niewiele było dziecięcych...
dużo spodni jedynie ale na Hubercika i tak za duże pewnie bo Emilce ostatnio kupiłam i ma ciut za duże :sorry2: bluzeczek niewiele na Emilkę nic bym nie dostała w tej chwili :no:myślę że jak sie zrobi cieplej zacznie ta babka przywozić coś z bluzeczek:tak:

albo ja dawno nie byłam i może zeszły ,w sobote ma niby dostawy ale nie byłam dawno w sobote tylko na koniec tygodnia zawsze i już wszystko przebrane bo w czwartki pt wyprzedaje

Ostatnia edycja:
Do góry