reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad widzę zakupy udane a kombinezon faktycznie duży :-D:tak: ale najważniejsze by ciepło małej było :tak: za rok będzie pewnie akurat :tak:
No ta rozmiarówka jest naprawdę dziwna. Z takich normalnych domowych ciuchów rozmiar 92 jest na Oliwkę bardzo akurat, ale nosi też sporo rzeczy 98 i są większe, ale też dobre, nie muszę podwijać. A ten kombinezon z Coccodrillo i spodnie z 5-10-15 okazały się sporo większe. Mogłabym jechać wymienić, bo tak się umówiłam, ale stwierdziliśmy, że teraz niedugo zima się już będzie kończyć, a na drugi rok będą w sam raz, dowiedziałam się, że dzieci między 2 a 3 rokiem już tak bardzo nie rosną, więc napewno nie będą za małe.

Ostatnia edycja:
reklama
Najważniejsze, że Oli będzie miała teraz cieplutko:tak: A to że większy to spokojnie założy na zimę w przyszłym roku i będzie jak znalazł;-) Zresztą wcale nie jest taki dużo za duży moim zdaniem;-)

Kasiu,super zakupy.Teraz Oliwka moze spokojnie smigac na sankach:tak:.Mi tez nie wydaje sie mocno za duzy,a na następny sezon ubrania juz masz:tak:

Super zakupy Kasiad.

Tez sie w sobote przejadę,bo kubuli tez juz przykrótkie nogawki.No i kupie wiekszy na przyszły rok.:tak:

no super zakupy
wlasnie to chyba wszystkie idziemy polowac na kombinezony na przyszła zimę :-D ale ja pomyslalam raczej o rozmiarze 110cm :baffled:

no super zakupy
wlasnie to chyba wszystkie idziemy polowac na kombinezony na przyszła zimę :-D ale ja pomyslalam raczej o rozmiarze 110cm :baffled:

Ja o 92-98:baffled:
Nie jestem ekspertem,ale na 110 to chyba za duży będzie,choć rozmiary ni są równe.Patrzę teraz na bluzę na 104,to chyba za 2 lata założy Kubula.

Rozmiar 110 noszą 4-5 latki :tak:
Oliwka nie jest mała, ma 90 cm wzrostu, a kombinezon 98 jest na nią na tyle duży, że sądzę, że za rok spokojnie w niego wejdzie. Teraz dzieci już tak nie rosną jak rosły wcześniej.

Ostatnia edycja:
110 nosił mój chrześniak na 4 lata teraz ma 5 i jak coś mu kupuję to już w rozmiarze 116
wiec na 3 letnie dziecko(jeśli chcesz na przyszłą zimę) 110 napewno będzie to spory rozmiar :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Obliczyłam,że jeżeli moje dziecko pozostanie ze wzrostem na 25 centylu(a nawet trochę mniej) to 110 będzie miał w wieku 5,5 lat:-DPuki co nosi ubrania na 86,a nawet 80 niektóre,więc na 98 pewnie ubierze w przyszłym roku(jak nie 92 ):tak:
Jutro na łowy....:tak:

Do góry