reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mozna by juz sie bawic ciastolina i usprawniac raczki sama musze kupic i wyprubowacA Oli właśnie za Teletubisiami przepada i za Kubusiem Puchatkiem, inne bajki właściwie mogłyby nie istnieć
Czy bawiła się któraś z Was ciastolioną z maluchem Czy nasze maluchy są na nią jeszcze za małe
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A Oli właśnie za Teletubisiami przepada i za Kubusiem Puchatkiem, inne bajki właściwie mogłyby nie istnieć
Czy bawiła się któraś z Was ciastolioną z maluchem Czy nasze maluchy są na nią jeszcze za małe
Możesz zrobić takie ciasto(masę) z mąki i soli,jak Oli będzie zainteresowana i nie będzie jej jadła-D),to można spróbować z ciastoliną.Ja właśnie tak zamierzam.Będę lepić aniołki na świąteczne prezenty.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też jakiś czas temu kupiłma ciastolinę ale bez foremek bo nie wiedziałam jaki efekt będzie zabrałam z kuchni wałek do ciasta radełko foremki to wyciskania ciasetek i co...............sama lepiłam a Szymek chwilę patrzył i wróciłdo aut.
a farby też już za nami - te do malowania paluchami. uradowana w smyku kupiłam dwa zestawy i co Szymcio ze swoim pedantycznym podejściem do rąk patrzył się na szaloną mamę że mu je brudzi i po 15 minutach już nie wytrzymał poleciał pod drzwi do łazienki i stał jak zaczarowany
więc u nas to jeszcze nie ten czas. ale jak dla mnie zabawa fajna mi się podobało zwłąszcza ciastolina - uspokaja
a farby też już za nami - te do malowania paluchami. uradowana w smyku kupiłam dwa zestawy i co Szymcio ze swoim pedantycznym podejściem do rąk patrzył się na szaloną mamę że mu je brudzi i po 15 minutach już nie wytrzymał poleciał pod drzwi do łazienki i stał jak zaczarowany
więc u nas to jeszcze nie ten czas. ale jak dla mnie zabawa fajna mi się podobało zwłąszcza ciastolina - uspokaja
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my narazie lepilismy z plasteliny, HUbek zadowolony, lubi miętolic ja w raczkach ale wiadomo, ze lepie głównie ja no ale Hubkowi przez mysl nie przeszło by ją jeśc więc tez planuje zakup ciastoliny, wiem ze Hubek bedzie zachwycony, skupia sie na tym i siedzi grzeczniutko
pierniki tez bedziemy piec, Hubek pomoże nam pewnie wykrawać, ale jeść nie może ich:-sorry2: ale przynajmniej bedzie zabawa z wykrawaniem
pierniki tez bedziemy piec, Hubek pomoże nam pewnie wykrawać, ale jeść nie może ich:-sorry2: ale przynajmniej bedzie zabawa z wykrawaniem
Podziel się: