reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja wlasnie 2 dni temu zarobilam negatywa za to,ze postawilam neutrala.Ja ze swojej strony wywiazalam sie super,a dostalam za to nega.
Wscieklosc mnie wziela.
Kupilam dzieciakom zestaw ksiazek angielskich(ucza sie anglika,ja tez) i pan napisal ,ze kartki nie porwane.Okazalo sie,ze mialy porozrywane okladki.Dla mnie okladka jest rowniez kartka,bo ma nr 1 w ksiazce!!!!!!!!!!!
Wscieklosc mnie wziela.
Kupilam dzieciakom zestaw ksiazek angielskich(ucza sie anglika,ja tez) i pan napisal ,ze kartki nie porwane.Okazalo sie,ze mialy porozrywane okladki.Dla mnie okladka jest rowniez kartka,bo ma nr 1 w ksiazce!!!!!!!!!!!
agusia9915
Matka wariatka
ale jakby ktos nie wiedział to wystawianie komentarzy po transakcji jest dobrowolne...nie ma w regulaminie takiego punktu ,ze to OBOWIEZEK...........................byłby mile widziany komentarza
madzix
Fanka BB :)
Moim zdaniem system komentarzy byłby sprawiedliwy wtedy, gdy obowiazkowo jako pierwszy komentarz wystawiałby sprzedający po otrzymaniu kasy.Kupujący wystawiałby jako drugi bez obawy , bez obawy ze ktos sie zemsci.
Ja ostatnio wystawiłam negatywa ale jeszcze nie dostałam odwetu.
Mysle ,ze to kwestia czasu
Ja ostatnio wystawiłam negatywa ale jeszcze nie dostałam odwetu.
Mysle ,ze to kwestia czasu
Masz rację, Madzix, komentarz pierwszy powinien wystawiać ten, dla którego transakcja jest już zakończona.
A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Telefony z intercomem kupione w Carrefourze za 14 zł (kabelek 3m)
2. Drewniane puzzle zakupione na Allegro, ale do odbioru w Bydgoszczy za 7 zł (takie same Gosia kupiła zdaje się)
A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Telefony z intercomem kupione w Carrefourze za 14 zł (kabelek 3m)
2. Drewniane puzzle zakupione na Allegro, ale do odbioru w Bydgoszczy za 7 zł (takie same Gosia kupiła zdaje się)
Załączniki
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Agusia,wiem,ze komentarze sa dobrowolne...Chcialam jednak obiektywnie ocenic sprzedajacego.Mam juz dwa negatywy,oczywiscie odwetowe i jednego neutrala.Mam to w nosie.
Kondzio wczoraj dostal od babci bardzo podobny pociag,oczywiscie dyche drozszy w Smyku,ale bardziej kolorowy
DREWNIANY SKŁADANY POCIĄG - KOLEJKA (470442759) - Aukcje internetowe Allegro
Super sie nim bawi
Kasiu,fajne zakupy.Moje starszaki miały kiedys taki telefon;-)
Kondzio wczoraj dostal od babci bardzo podobny pociag,oczywiscie dyche drozszy w Smyku,ale bardziej kolorowy
DREWNIANY SKŁADANY POCIĄG - KOLEJKA (470442759) - Aukcje internetowe Allegro
Super sie nim bawi
Kasiu,fajne zakupy.Moje starszaki miały kiedys taki telefon;-)
reklama
Podziel się: