reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Stópka Kuby ma prawie 13 cm,ale Ci powiem,że te kozaczki wcale nie wyglądają dużo za duże,na skarpetę grubą ....myślę,że a miesiąc ,dwa,założę.:tak:
Ale może niech sie wypowiedza inne dziewczyny jeszcze...

O kurcze, to może nawet 23 okazać sie za małe:baffled: no dziś zmierzyłam bosą stojącą na kartce stope Filipa i ma 14 cm...rany, tak mu te patki ostatnio rosna, jak nic inne

reklama
O kurcze, to może nawet 23 okazać sie za małe:baffled: no dziś zmierzyłam bosą stojącą na kartce stope Filipa i ma 14 cm...rany, tak mu te patki ostatnio rosna, jak nic inne
Jutro Kubie założę i jeszcze raz Ci dokładnie napiszę,jak to wygląda ....
Ale myślę,że to,co podają jest adekwatne do rozmiaru wkładki w kozaczkach.

Mysia, Oliwki noga ma teraz dokładnie 14 cm i buty w rozmiarze 23 są na nią akurat, w 22 by nie weszła :no: Papcie i jedne buty jesienne nosi 23, a adidasy nawet 24, ma trochę luzu, ale trochę być nawet powinno. Na zimę nie sądzę, żeby nosiła mniejsze niż 25. Ale z tego co pisze Rozalka, to Ecco wypada większe.
A tak w ogóle, jeśli Filipowi teraz gwałtownie rośnie noga, to bym się wstrzymała z zakupem butów na zimę, kupiłabym zaraz na początku zimy z pewnym luzem. Oliwka w okresie wakacji też miała okres takiego intensywnego wzrostu i noga jej urosła dobre 2 cm.

Tez bym poczekala do zimy jak Filipowi teraz zaczela tak noga rosnac:tak: Jenni stopa latem urosla z 19 do 22 i teraz jej stopnol porost:tak:

dzięki wszystkim za podpowiedz,

chętnie bym sie wstrzymała z zakupem bucików, ale z tego co sie zorientowałam, to za miesiąc nie będzie juz zbytnio wyboru, juz jest róznie..:baffled::baffled: wiec chyba zdecyduje sie na 24, w sumie adidaski ma 23 i są na styk, ale to rózny but i różny rozmiar - Bartki 23 były by oki, za 24 za duże , za to ecco chyba 24 będzie oki

ja w koncu buty kupilam rozmiar 24 firma BARTEK jak zrobie foto to wkelej. koszt 180zł z tym slawnym sypatex-em dlugosc wkladki 15cm dokupilam mu jednak wkladke ze skory by miec pewnosc ze nie bedzie sie noga pocila.

kurcze ale powiem wam albo tak trafilam albo no nie wiem co ale krucho z wyborem bucikow serio. no i kupilismy kapcie Szymcio sam wybral z bufalo rozmiar 21 z ukochanym konikiem - te kapcie sa chyba najlepsze na rynku jak dla mnie.

ja w koncu buty kupilam rozmiar 24 firma BARTEK jak zrobie foto to wkelej. koszt 180zł z tym slawnym sypatex-em dlugosc wkladki 15cm dokupilam mu jednak wkladke ze skory by miec pewnosc ze nie bedzie sie noga pocila.

kurcze ale powiem wam albo tak trafilam albo no nie wiem co ale krucho z wyborem bucikow serio. no i kupilismy kapcie Szymcio sam wybral z bufalo rozmiar 21 z ukochanym konikiem - te kapcie sa chyba najlepsze na rynku jak dla mnie.
A to strasznie duże kupiłaś buciki skoro Szymek papcie ma 21.Ale pewnie numeracja nierówna,co?
Kuba ma kapciulki 22.:tak:
Adidaski 24:szok:

reklama
Do góry