reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Napisałam narazie do gościa, że miało być 18 puzzli a jest 9, zobaczymy co mi odpisze :confused:
Pewnie mnie przeprosi za pomyłkę w aukcji i tyle...
Oj, ostatnio mam pecha do Allegro :crazy:
pewnie tak będzie napiszę że się pomylił w ilości puzzli :baffled: albo odpisze że możesz oddać i tyle :sorry2:
No jednak Pan zachował się w porządku :tak: Zadzwonił do mnie, przeprosił, wytłumaczył, że niedawno sprzedawał bardzo podobne, tylko większe opakowania i tam było 18 puzzli, skopiował opis i zapomniał poprawić ilość. Powiedział, że w ramach rekompensaty przyśle mi jakiś drobiazg dla małej. Zakończył przed czasem też tą aukcję z błędem. Ja po rozmowie z gościem pomyślałam sobie, że jak ma mi przysłać coś, co może mi się nie spodobać, to lepiej mu zaproponuję, żeby mi w zamian sprzedał za pół ceny jeszcze jedne puzzle drewniane, które i tak miałam zamiar u niego kupić. Napisałam do niego maila i odpisał, że jak najbardziej mu to odpowiada i puzzle są już przygotowane.
Puzzle wybrałam takie:

Załączniki

• pokoik dziecka.jpg
    pokoik dziecka.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
No jednak Pan zachował się w porządku :tak: Zadzwonił do mnie, przeprosił, wytłumaczył, że niedawno sprzedawał bardzo podobne, tylko większe opakowania i tam było 18 puzzli, skopiował opis i zapomniał poprawić ilość. Powiedział, że w ramach rekompensaty przyśle mi jakiś drobiazg dla małej. Zakończył przed czasem też tą aukcję z błędem. Ja po rozmowie z gościem pomyślałam sobie, że jak ma mi przysłać coś, co może mi się nie spodobać, to lepiej mu zaproponuję, żeby mi w zamian sprzedał za pół ceny jeszcze jedne puzzle drewniane, które i tak miałam zamiar u niego kupić. Napisałam do niego maila i odpisał, że jak najbardziej mu to odpowiada i puzzle są już przygotowane.
Puzzle wybrałam takie:
Dobrze ze ci sie udalo ugadac z gosciem:tak:
Super sa te puzzle:tak:

No w porządku się zachował to fakt :tak: Takie rozwiązanie zresztą pasuje mi najbardziej, bo jakby chciał mi zwrócić kasę i żebym mu oddała tę układankę, to bym się nie zgodziła :no: bo Oliwce bardzo się ona podoba i chętnie się nią bawi.

Kasiad bardzo fajnie, że tak się wszystko ułożyło:tak: Widać, że Pan zachował się przyzwoicie - oby jak najwięcej takich Sprzedających na Allegro;-)

A ja z myślą o tym, że w grudniu lecimy do Polski na Święta, do mnie do domu na wieś to stwierdziłam, że przydałyby się Vickowi jakieś buty zimowe;-)
No i udało mi się znaleźć takie za 10 zł, ale na bieganie koło domu wystarczą:-p
Kozaczki bartek za grosze 26 rozmiar (470885997) - Aukcje internetowe Allegro
Zresztą ciekawe czy nie da się ich lepiej doczyścić - zobaczymy;-)
A nowe zimowe takie:
Kozaki ocieplane KORNECKI r.26 zima 08/09 (459077950) - Aukcje internetowe Allegro
Kombinezon już wyprany, a kurtka wisi w szafie od wczoraj. Jak będę miała chwilę to wkleję fotki;-)

Wolfia, buciki śliczne :tak:

Gosia, Oli ma obecnie rozmiar nogi 23 (14 cm), adisasy nosi 24 (ma trochę luzu, ale myślę, że przepisowo). Wczoraj na cmentarz szliśmy na piechotę, więc ubrałam Oliwkę ciepło. Na nogi założyłam jej kozaczki, które dostałam od koleżanki po jej córce (jeszcze Wam nie pokazywałam), są w rozmiarze 25, jakoś w tych kozakach przy chodzeniu się noga tak układała, że wcale za dużego luzu nie miała :no: A do zimy jeszcze trochę czasu.

reklama
Do góry