reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
hmm no tak jakos wyszlo wyjelismy wkladke z tych bartkow postawilam szymcia stope i wyszlo ze jest 1cm luzu no i takie kupilam. dodatkowo chce tam wlozyc wkladke ze skory a nie ta misiowa.
a te kapcie z bufalo czy jakos tak ( tu wychodzi moja ignorancja dla nazw firm :sorry2:) chyba sa jakies inne. bo kapcie co kupilam w smyku to musi miec 22 i to sa tak na teraz ma moze 0,5 cm niecale luzu.
zrszta stwierdzilam - co znane od lat w zamalych butach zawsze noga marźnie w troszke zaduzych nie.
T-91404/774 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia dokladnie takie kupilam za dokladnie taka cene

hmm no tak jakos wyszlo wyjelismy wkladke z tych bartkow postawilam szymcia stope i wyszlo ze jest 1cm luzu no i takie kupilam. dodatkowo chce tam wlozyc wkladke ze skory a nie ta misiowa.
a te kapcie z bufalo czy jakos tak ( tu wychodzi moja ignorancja dla nazw firm :sorry2:) chyba sa jakies inne. bo kapcie co kupilam w smyku to musi miec 22 i to sa tak na teraz ma moze 0,5 cm niecale luzu.
zrszta stwierdzilam - co znane od lat w zamalych butach zawsze noga marźnie w troszke zaduzych nie.
T-91404/774 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia dokladnie takie kupilam za dokladnie taka cene
Sliczne buciki:tak:

Karola, buciki eleganckie :tak:

Do mnie dziś dotarł znikopis - trochę się zawiodłam, bo miał być duży, ale to moja wina, bo zamiast zapytać, to z góry założyłam, że wymiary podane na aukcji to wymiary ekraniku do pisania, a to były wymiary całego znikopisu. Poza tym wykonanie też dużo pozostawia do życzenia - typowa chińszczyzna :baffled:
ZNIKOPIS PISZE NA KOLOROWO TABLICA do RYSOWANIA + (469299736) - Aukcje internetowe Allegro
Druga rzecz jaką zakupiłam razem ze znikopisem, to mikrofon - który się okazał totalną szmirą, poprostu niezłe g ó w n o, dobrze, że taka cena, bo pieniądze właściwie wyrzucone w błoto, plastikowa tuba z miękkiego plastiku, pogłosu żadnego, żadnych efektów jakie obiecują w aukcji:
MIKROFON BEZPRZEWODOWY KARAOKE instrumenty dziecka (467488148) - Aukcje internetowe Allegro
Tak jak znikopis można jeszcze używać, to za ten mikrofon należałby się negatyw, ale sprawdziałam i babka odwdzięcza się tym samym, nie wiem czy za 4 zł warto stracić punkt :wściekła/y:
Generalnie nie polecam Wam zakupów u tej Pani, bo sprzedaje szmirę, szkoda, że wcześniej nie poczytałam komentarzy, zawsze to robię a teraz jakoś uszło to mojej uwadze :crazy:

reklama
Do góry