reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja znam tylko firme ZARA i jest to firmowkasliczne ubrana pewnie na modelce bede sie prezentowaly znacznie lepiej :-)
wracajac do allegro to czy firma ZARAZ czy to nie firmowki bo pajacyka do spania ktos kupil za 12 zł odjac koszt aukji 2,45zl to naprawde mega interes.
Tycia, normalnie wklejasz link w opisie aukcji tak na forum się w posta wkleja I jak wystawisz aukcję to pokazuje się zdjęcie w takim rozmiarze w jakim wkleiłaś do Fotosika Bo jeśli tak to jest banalnie proste, a ja się męczyłam z jakimiś obrazkami, gdzie jakość była beznadziejna. Ja się już raz nawet zastanawiałam nad takim sposobem, ale bałam się, że mi się wyświetlą w aucji linki a nie zdjęcia A wklejasz te linki w edytorze tekstowym czy wizualnymJa zdjecia na aukcje wgrywam na fotosika i tam mam po polsku jak "krowie na miedzy";-) link do aukcji.Kopiuje go i po prostu wklejam w opisie aukcji.Banalnie proste
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Gosiu,to ja nie wiem jak Ty to robisz?;-).
Wrzucam zdjecie na fotosika i otwieram strone z roznymi kodami tego zdjecia.Tam mam rozne linki i jest bezposredni link do aukcji.Kopiuje go i jak robie aukcje mam miejsce na opis przedmiotu i tam normalnie wklejam ten link.I zawsze wyswietla mi sie dane zdjecie.Wystawialam duzo aukcji i nigdy nie bylo problemu.Tylko trzeba skopiowac link do aukcji.To jest banalnie proste.jesli chce nastepne zdjecie to faktycznie wpisuje <br>,zeby je rozdzielic
Wrzucam zdjecie na fotosika i otwieram strone z roznymi kodami tego zdjecia.Tam mam rozne linki i jest bezposredni link do aukcji.Kopiuje go i jak robie aukcje mam miejsce na opis przedmiotu i tam normalnie wklejam ten link.I zawsze wyswietla mi sie dane zdjecie.Wystawialam duzo aukcji i nigdy nie bylo problemu.Tylko trzeba skopiowac link do aukcji.To jest banalnie proste.jesli chce nastepne zdjecie to faktycznie wpisuje <br>,zeby je rozdzielic
madzix
Fanka BB :)
Agusia, ja mam troche ciuchów z Reserved. Uwazam ,ze ich rozmiarówka jest fajna-Marta nosi 98 i jest troche za duze(podwijane rekawki, nogawki).Jakbym miała porównac to 98 Reserved jest mniejsze iz np 98 z H&M czy Wójcika ale znacznie większe niz Mothercare. Najbardziej porównywalna jest , moim zdaniem rozmiarówka Nexta.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kasiu,zdjecie jest widoczne juz przy podgladaniu strony.I wtedy zatwierdzam i juz.Mozesz sobie na probe zrobic aukcje,tylko na koncu nie wciskac wystaw i bedziesz widziala co Ci wyszlo.mi zawsze wychodziA jeśli robisz Tyciu test-zdjęcie-test-zdjęcie itd to wklejasz pod tekstem samego linka i wychodzi ok? Kiedy widać to zdjęcie, dopiero po wystawieniu czy przy podglądzie strony
reklama
Podziel się: