reklama
No chyba faktycznie Gosia masz rację, jest tam jak byk pompka po niemiecku ja ani w ząb, więc też nie jestem w stanie przeczytać, ale myślałam na pierwszy rzut oka, że to coś w tym stylu:
PRAWDZIWA SOFA ROZKŁADANA Z SERII BRATZ OD 1zł (449921578) - Aukcje internetowe Allegro
no ale wyglada na to, że się myliłam, gąbki przecież się nie nadmu****e pompką
PRAWDZIWA SOFA ROZKŁADANA Z SERII BRATZ OD 1zł (449921578) - Aukcje internetowe Allegro
no ale wyglada na to, że się myliłam, gąbki przecież się nie nadmu****e pompką
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Na polskim allegro widziałam i napewno jest to materac dmuchany.No ja sama bym nie chciała na takim spać,no chyba,ze awaryjnie na jedna noc,ale i tak bym połamana chodziła cały dzien.chyba raczej dmuchany materac a nie tapczanik
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas to samo,dostałam kilka,ale różowych.Zakładam pod spodnie,bo ich nie widać,ale muszę jakieś kupic.Ja też mam problem z rajstopkami, ale inny, Oli ma prawie wszystkie za małe, może ze 2 pary są ok. No więc czeka mnie kolejny zakup, kilka par trzeba kupić.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja akurat mam sporo rajstopek.Dokupie moze jakies frotte.Wyszperalam na strychu po Dominice 7 czy 8 par,wiec wystarczy.Rozowych nie ma ,ale jakies biale w misie,czerwone w misie itp.najwazniejsze,zeby w nogi i tyłek cieplo było;-).
Bylam dzis na zakupkach,zdjecia nie dzis;-)
Bylam dzis na zakupkach,zdjecia nie dzis;-)
reklama
Podziel się: