Dlaczego niezdrowe? Przecież to chyba normalny tapczanik.Niezdrowe dla kręgosłupa.No chyba,że jako leżanka,taka do siedzenia i bawienia....
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-).
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26.
cos takiego chce kupic http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=442109480
Ostatnia edycja:
membrana SYMPATEX - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwiaa co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.
Tutaj Bartek wyjaśnia dokładnie.
Rany julek ladne te buciki z ecco ale w zyciu teraz bym tyle kasy nie dala na buty dla dziecka i to w dodatku raptem na 3 miesiace.......
Wole kupic jej w to miejsce dwie pary tanszych.......
Ale oczywiscie jak ktos ma kase to nie bronie....hihihi
Wole kupic jej w to miejsce dwie pary tanszych.......
Ale oczywiscie jak ktos ma kase to nie bronie....hihihi
karola-04
no fakt nie sa tanie, ale ja w tym roku butow sobie nie kupuje rok temu kupilam 3 pary kurtke tez mam no chyba ze jakas mnie powali na kolana na maxa wiec nie mamy jakis mega wydatkow to SZymek bedzie miał buciki i mysle ze nie bedzie sie pocil i bedzie mu cieplutko i wygodnie ( choc nie zawsze tak jest cena to nie wszystko)
Mi się wydaje, że to raczej jest gąbka powleczona materiałem.chyba raczej dmuchany materac a nie tapczanik
Buciki ładne, ale fakt drogie. Też bym nie dała tyle kasy, bo nie mam, ale jakbym miała duuużo kasy, to nie żałowałabym Oliwce na dobre buty.
Ja dziś kupiłam Oliwce 8 par majteczek.
A lumpiku wyhaczyłam fajny sweterek Nexta za 6 zł, jak wyschnie to wkleję zdjęcie.
Ostatnia edycja:
Oliwieczka
fajne te ecco- moja sostra sobie kupila ale drogie
reklama
karola-04
no jutro smigam do rodzicow do gdanska to bedziemy sie katowac i mierzyc oby byly takie w sklepie - mam nadzieje ze naprawde fajne i warte cenyfajne te ecco- moja sostra sobie kupila ale drogie
Podziel się: