reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej:confused:,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-):shocked2:.
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26:szok::-D:-D:-D.
a co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.

cos takiego chce kupic http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=442109480

Ostatnia edycja:
Sympatex to mebrana,ktora pozwala nozkom oddychac,a nie przyjmuje wilgoci do srodka.Ecco tez maja taka membrane,tylko zapewne sie inaczej nazywa;-):tak:(gore-tex)

Ostatnia edycja:
Rany julek ladne te buciki z ecco ale w zyciu teraz bym tyle kasy nie dala na buty dla dziecka i to w dodatku raptem na 3 miesiace.......
Wole kupic jej w to miejsce dwie pary tanszych.......
Ale oczywiscie jak ktos ma kase to nie bronie....hihihi

no fakt nie sa tanie, ale ja w tym roku butow sobie nie kupuje rok temu kupilam 3 pary kurtke tez mam no chyba ze jakas mnie powali na kolana na maxa wiec nie mamy jakis mega wydatkow to SZymek bedzie miał buciki i mysle ze nie bedzie sie pocil i bedzie mu cieplutko i wygodnie ( choc nie zawsze tak jest :baffled: cena to nie wszystko)

chyba raczej dmuchany materac a nie tapczanik :tak:
Mi się wydaje, że to raczej jest gąbka powleczona materiałem.

Buciki ładne, ale fakt drogie. Też bym nie dała tyle kasy, bo nie mam, ale jakbym miała duuużo kasy, to nie żałowałabym Oliwce na dobre buty.

Ja dziś kupiłam Oliwce 8 par majteczek.

A lumpiku wyhaczyłam fajny sweterek Nexta za 6 zł, jak wyschnie to wkleję zdjęcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry