reklama
Bluzeczka jeszcze nie dotarła, mam nadzieję, że będzie dobra, bo jest na 86cm. Zaryzykowałam, bo bardzo mi się spodobała, a i cena okazjonalna, bo licytacja była od 9,99 zł i nikt inny poza mną nie licytował Razem z kosztami przesyłki wyszło mi 15,99 zł a nówka z metkąSpodnie super a bluzeczka cudowna poprostu
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad ciuszki sliczne:-), bluzka faktycznie okazyjnie kupiona, no i Oli to prawdziwa modelka
Gosia super że udało ci sie tak dobrze sprzedac te butki:-)
Gosia super że udało ci sie tak dobrze sprzedac te butki:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
śliczne :-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
o kurczaki ile wy juz macie ubranek no i buty - a ja sie przed tym wzbraniam pewnie dlatego ze`zawsze mam nerwa czy dobre kupie no ale chyba faktycznie trzeba sie wybrac i cos kupic bo zima bedzie za pozno i wszystko przebrane no i jeszcze 2 pary cieplych spodni i jakies dwie czapki i koniec. postanowilam az takich zapasow zimowych nie robic bo teraz Szymek tak rosnie skoskowo ( pomaranczowa NEXT kurtka jest juz nagle na akurat)
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-).
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26.
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26.
Podziel się: