reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
my wczoraj kupiliśmy kombinezon dla Filipa w RESERVED...i buty w CCC- takie na podwórko, bo żadnych fajnych BARTKÓW nie było :-( poczekam do końca miesiąca, mają przywieźć

Kasiad sweterek extra
Tycia zakupy fajowe....nie wiem skad watpliwosci:-p:-p:-p
ewamat fajny dywanik o maniaczce Kubusia nie wspomne....albo jo :-pirtasia fajne:tak::-p
Karola , aga-pg butki superanckie
mysia pokazywuj :-p

Kasiad sweterek superancki, uwielbiam takie kolorki

Tycia, super zakupy :tak: Jaką śliczną piżamę kupiłaś Misi. A bluzeczka dla Kondzia wcale nie jest dziewczęca, jest typowo chłopięca wg mnie :tak:
:tak::tak::-) bluzeczka napewno nie jest dziewczeca:-D

a my bylismy w Ikei i ogladałam zasłonki,są fajniutkie ale stwierdziłam, ze nie są one na nasze małe okno, zeby je fajnie było widać to by musiały być zasłoniete cały czas:sorry2::baffled: i wtedy swiatła mało w pokoju, więc musze poszukać czegos innego, ech...
no ale za to kupilismy dywanik dla Hubka do pokoju, zupełnie przez przypadek (ale nie w Ikei), tak mi sie spodobał ze musiałm go kupic no i kosztował tylko 140zł a rozmiar 1,3mx 2,9m, no ale nlarazie nie pokaże niestety bo mąż zdążył na strych wynieść....

Aga nic nie mow jestem wsciekla jak osa wynik zakupow obuwniczych wyszedł ZERO
cholera bylam w ECCO nawet dwoch i nie bylo takiego malego rozmiaru no i mam przyjsc za 2 tyg bedzie dostawa no jak w PRL-u jakims. w kazdym razie w sklepie ( dla wtajemniczonych Gdansk CH Matarnia sklep ECCO cenat 249zł) no i poczekamy bo za 2 - 3 tyg. bedzie dostawa zimy do tmberlandu a tam` tez mi sie buciki podobaja.
w bartku bylam to tez nic mi sie nie podobalo - takie strasznie szerokie przody w tych bucikach i czuby podniesione do gory no i jak maz powiedzial co t klauna chcesz z
Szymcia zrobic to wyszlam juz nawet nie chcialam na nic patrzec z elefanten nic nie ma jeszcze jesien.
kurcze a moze wy cos wiecie na ten temat - moze zimy w tym roku nie ma byc i dlatego nic nie ma.

a z nowosci nic jakiego mega specjalnego nie kupilam ale`za to uwaga tata kupil synkowi mega zestaw na sanki 50zł pozniej foto jak maly pojdzie spac.

Tycia bluzeczka zdecydowanie dla malego faceta raczej a nie dla dziewczynki mi sie podoba zreszta lubie jak gdzies idziemy i Szymi jest tak ubrany na takiego "przyczajonego" łobuza

Ostatnia edycja:
wspomniany prezent od taty z giełdy samochodowej dla synka by mogł tarzać się po śniegu ( tylko chyba to przemaka no ale za ta cene nie ma czego wymagać) jak wpomniałam całość 50zł

ale w koncu liczy sie sam fakt ze cos kupil ot tak sam z siebie i ogolnie wyglada calkiem calkiem :tak:

reklama
Do góry