ja mam taka firanke u maluchów;-)Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
ZASŁONKI - KUBUŚ PUCHATEK NA SATYNIE (425743627) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Śliczne te firanki Pewnie bym też na takie zachorowała, gdybym miała firanki w oknach, ale nie mam wogóle
Co do pomarańczu to też go uwielbiam W moim pokoju jest jego sporo, np tapety mam w kolorze zgaszonego pomarańczu i rolety w oknach
Jeśli chodzi o Allegro, to udało mi się też parę rzeczy sprzedać z zyskiem, ale nie było tego wiele. Największy interes zrobiłam kiedyś na kombinezonie zimowym, kupiłam go lumpiku za 5 zł, a jak się zrobił na Oliwkę za mały, to wystawiłam na Allegro i zszedł za 47 zł To była jakaś dobra firma, ale nie pamiętam jaka.
Co do pomarańczu to też go uwielbiam W moim pokoju jest jego sporo, np tapety mam w kolorze zgaszonego pomarańczu i rolety w oknach
Jeśli chodzi o Allegro, to udało mi się też parę rzeczy sprzedać z zyskiem, ale nie było tego wiele. Największy interes zrobiłam kiedyś na kombinezonie zimowym, kupiłam go lumpiku za 5 zł, a jak się zrobił na Oliwkę za mały, to wystawiłam na Allegro i zszedł za 47 zł To była jakaś dobra firma, ale nie pamiętam jaka.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
My od niedawna jesteśmy posiadaczami takich zasłonek w kolorze żółtym;-) Zresztą u nas cały pokój w Kubusiu Puchatku Zn. w naklejkach, bo ja nie umiem malować i raczej bym się nie odważyła na ścianie. Poza tym wynajmujemy dom, więc nie wiem czy ktoś chciałby arcydzieła w moim wykonaniu na ścianach
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zasłonki super,idealnie będą pasować do pokoiku Jenni.Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
A ja powiem Wam szczerze,że już znudził mi sie motyw Kubusia Puchatka,wszędzie go pełno,nuuuda...A tyle jest super bohaterów z bajek,a wszystko tylko z Kubusie Puchatkiem....ew.z Nemo...
Talerzyki,bluzeczki,tapety .....
Nie wiem,czy Kuba polubi tego bohatera,być może,na razie króluje Noddy i wszelkie zwierzaczki.
Zasłonki bym powiesiła takie kolorowe,ale firanki nie,byłoby za pstrokato.
A i też uwielbiam pomarańczowy kolor,no i zielony oczywiście.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A ja powiem Wam szczerze,że już znudził mi sie motyw Kubusia Puchatka,wszędzie go pełno,nuuuda...A tyle jest super bohaterów z bajek,a wszystko tylko z Kubusie Puchatkiem....ew.z Nemo...
To fakt, że idzie się już nim znudzić Victor jak był mniejszy to strasznie sobie upodobał uśmiechniętego misia na ścianie i na razie przy nim zostaliśmy;-) Jednak jak podrośnie nie wydaje mi się, żeby wszystko z Kubusiem Puchatkiem zostało - napewno z tego wyrośnie. Potem pewnie Autka i Zygzak będą na topie, o ile nie wymyślą innej bajki
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja i Jenni jestesmy fanem Kubusia Puchatka Jenni do dzis bawi sie kubusiami tymi co chodza raczkuja itp. a ksiazeczki z kubusia uwielbia Mam jedna co lektor czyta a dziecko tylko obraca strony i moze pomyslicie ze zwariowalam ale chce jeszcze lampe z kubusia te firanki i te zaslonki oraz kosz na zabawki i dywanik a puzniej bede robic Chrisowi pokoik
reklama
No mi się też podoba, jest trochę na wyrost, to dłużej ponosi, ale nie zauważyłam, że nie ma kaptura Muszę teraz wypatrzeć jakiś kapelusik przeciwdeszczowy...Kasiad sliczny plaszczyk
A Oliwce najbardziej się podoba nakładka. Cały czas się nią bawi, woła kaćka i kaćka, no i załatwiać się chce tylko na ubikacji, nocnik już nie jest interesujący
Ostatnia edycja:
Podziel się: