reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Super kolorki bardzo ładny
dzieki:-)
jestem super zadowolona bo idealnie pasuje do bucików zimowych które kupilismy ostatnio:-) mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje jak przyjdzie przesyłkabo to nigdy nie wiadomo...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
masakra w zyciu bym tyle nia dała za uzywana kurteczkę, to ja cały kombinezon za 140zł mam - tyle tylko, że kupienie kombinezonu w lumpku czy komisie graniczy z cudem,a kurteczke to szybciej dostanę, mam nadzieję...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kurtka ladna cena za uzywana Jenni ma podobna tylko bez tego futerka na kapturze i kupilam ja za 2 euro z H&M tez uzywanaja ostatnio obserwowałam tą kurteczke bo chciałbym coś krótkiego i na wyjście CHEROKEE __ bardzo ciepła alaska 1,5-2 lata (427118611) - Aukcje internetowe Allegro
ale poszła w kosmicznej cenie w porównaniu do tej za którą dałam 19zł a jest podobna tylko że Emilka ma dłuższą
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Rosmerta sliczny kombinezon i w modniastych kolorach;-)(uwielbiam pomarancz).
Gosia,powinnas zaczac handlowac rzeczami z lumpika.Kupe kasy bys zarabiała.Kupowac tam i sprzedawac na Allegro.Teraz sezon na kurtki i cieple rzeczy.
Gosia,powinnas zaczac handlowac rzeczami z lumpika.Kupe kasy bys zarabiała.Kupowac tam i sprzedawac na Allegro.Teraz sezon na kurtki i cieple rzeczy.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rosmerta sliczny kombinezon i w modniastych kolorach;-)(uwielbiam pomarancz).
dzieki:-),
ja tez uwielbiam pomarańcz:-) u mnie w domu to wszedzie pomaranczowo, w sypialni, teraz pokoik dla HUbka pomaranczowy a w salonie pomaranczowy wypoczynek
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Och takie zaslonki i firanki mi sie marza do Jenni pokoiku:-) musze ze siostra pogadac by mi zamowila ja jej kaske posle a tesciowa mi moze przywiesc w listopadzie
ZASŁONKI - KUBUŚ PUCHATEK NA SATYNIE (425743627) - Aukcje internetowe Allegro
ZASŁONKI - KUBUŚ PUCHATEK NA SATYNIE (425743627) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: