reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupilam te firanki i zaslonki na allegro u gadalam sie z gosciem ze mi to przysle do niemiec za 79 zlotych tylko jak ja mam teraz przeliczyc to wszystko na euro bo pojecia niemam:baffled: i czy musze cos dalej zrobic na allegro jak kupilam czy nic wiecej nietrzeba:confused: pytam sie durnowato bo niemam zielonego pojecia na ebay jest calkiem inaczej

reklama
Euro dzis kosztowalo u nas 3.50 cos tam.Dodaj sobie do ceny zaslonek kwote przesylki i podziel to przez cene euro.Bedziesz wiedziala ile masz wysłac euro:tak:

Euro dzis kosztowalo u nas 3.50 cos tam.Dodaj sobie do ceny zaslonek kwote przesylki i podziel to przez cene euro.Bedziesz wiedziala ile masz wysłac euro:tak:
Hm gosciu wlasnie napisal mi e-mail ze mam zaplacic 61,40 euro za zaslonki 79 zl firanki 42,50 i przesylka dokladnie 78 zl

Sporo to wyjdzie:confused:
Tez tak mysle bo ja kalkulowalam okolo 50 euro ale ok mam nadzieje tylko ze gosciu niepoleci w bambuko bo to moj pierwszy zakup na allegro i wogule sie na nim nieznam .Czy trzeba cos tam zaznaczac ze sie kase zaplacilo? bo na ebay tak jest i dlatego sie pytam

Mozesz napisac tylko do niego,ze zrobilas przelew.Nigdzie sie tego nie zaznacza.Jakby co to pytaj:tak:

reklama
Do góry