reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oliwieczka,fajny konik.
Niestety u nas tez juz brakuje miejsca na Konrada zabawki.Ciagle robie jakies selekcje i nic nie ubywa.Ostatnio oszalał na punkcie koparek i oczywiscie juz z mama kupilysmy mu po jednej;-).
Bob Budowniczy Nowa Duża Koparka Scoop oryginał (427983148) - Aukcje internetowe Allegro
A druga na bobowego pilota;-),ale nie widze nowej na Allegro
Bob Budowniczy: Koparka sterowana pilotem LC65405 / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Irtasia,super ciuszki!!!!
Niestety u nas tez juz brakuje miejsca na Konrada zabawki.Ciagle robie jakies selekcje i nic nie ubywa.Ostatnio oszalał na punkcie koparek i oczywiscie juz z mama kupilysmy mu po jednej;-).
Bob Budowniczy Nowa Duża Koparka Scoop oryginał (427983148) - Aukcje internetowe Allegro
A druga na bobowego pilota;-),ale nie widze nowej na Allegro
Bob Budowniczy: Koparka sterowana pilotem LC65405 / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
Irtasia,super ciuszki!!!!
My też się czailiśmy na takiego konika, ale niestety u nas też problem z miejscem. Dziś byłam u koleżanki z Oliwką i ona ma takiego konia na biegunach:
KOŃ NA BIEGUNACH "JUNIOR" .. PROMOCJA!! (426199205) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i Oliwce strasznie się podobał, bujała się chyba z godzinę
Tycia, fajne koparki, ale cena spora, zwłaszcza tej na pilota
KOŃ NA BIEGUNACH "JUNIOR" .. PROMOCJA!! (426199205) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i Oliwce strasznie się podobał, bujała się chyba z godzinę
Tycia, fajne koparki, ale cena spora, zwłaszcza tej na pilota
Irtasiu ciuszki przesliczne
Co do Lubonia to my tam ostatnio bylismy, kupilam sobie wranglery, spodnie dresowe pumy, Krzysiek tez cosik kupil.......
Sliczne byly adidasa sandalki na Jule a le nie kupilam bo juz nie ma sensu na ten rok, kupimy na nastepny)
Co do Lubonia to my tam ostatnio bylismy, kupilam sobie wranglery, spodnie dresowe pumy, Krzysiek tez cosik kupil.......
Sliczne byly adidasa sandalki na Jule a le nie kupilam bo juz nie ma sensu na ten rok, kupimy na nastepny)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Super ciuszki Irtasia,bluzeczka z Bambi dla mnie rewelacja,super.
Konik też fajowy,a kopary extra.
Kuba oszalał na punkcie ciuchci,śmieciary i książek o Noddym.Wczoraj sobie wybrał nawet sam z półki i wrzucił do kosza w TEsco.
Konik też fajowy,a kopary extra.
Kuba oszalał na punkcie ciuchci,śmieciary i książek o Noddym.Wczoraj sobie wybrał nawet sam z półki i wrzucił do kosza w TEsco.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Akurat te kupila moja mama,mi szkoda by było pieniedzy;-)Tycia, fajne koparki, ale cena spora, zwłaszcza tej na pilota
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Irtasia ciuszki CUDNE!!!:-):-):-) wszystkie mi sie baaaardzo podobają
my mamy podobnego konika KAsiad i HUbek tez uwielbia sie na nim bujać, u nas stoi w piwnicy i jak chce to schodzimy, jak bedzie miał juz pokoik to bedzie go tam miał
Tycia kopary SUPER!!!
my mamy podobnego konika KAsiad i HUbek tez uwielbia sie na nim bujać, u nas stoi w piwnicy i jak chce to schodzimy, jak bedzie miał juz pokoik to bedzie go tam miał
Tycia kopary SUPER!!!
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
pytanko do dziewczyn, które kupują w factory w Luboniu: maja tam tez dziecięce ubranka?? dostane tam np. kombinezon na zimę??
Podziel się: