reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no ja zamierzam kupic kombinezon dwuczęsciowy, a kurteczkę już mam , więc mysle ze wystarczy:tak:
no i mam nadzieję, że ten snieg w tym roku będzie ;-):-)

aha, Gosia byłam w piatek tam u ciebie w lumpku, zakupiłam ten bezrękawnik, i bluzeczki i sweterek dla Hubka i spodenki, powklejam jak wyschna i wyprasuję, i obkupiłam troszkę siostrzenicę męża:-) super te ciuszki maja i obsługa miła:-):tak:

reklama
Rosmerta buciki super :tak:........szkoda że zawsze tyle chętnych na te promocje i przez to takie kolejki :szok: a byłaś może w faktory w luboniu :confused: ja jak mam kupić to tam jadę można dostać orginalne buty za mniej niż pół ceny sklepowej lub tej co jest na allegro :tak: ostatnio kupiłam Emilce buciki za 35zł adidasa a na allegro były po 109zł :tak:a moje adidasy z 230zł kupiłam za 89zł :tak:

i czekam aż się pochwalisz co kupiłaś w lumpiku ;-)

no nie byłam jeszcze w tym factory w luboniu właśnie, ale musimy sie tam wybrac kiedyś, bo słyszałam , że tam takie róznice w cenach właśnie

no pochwalę się, pochwalę, jak wszystko wyschnie i porobię fotki:tak::-)

rosmerta śliczne buciki i reszta zakupów...hoho..

ja dla Filipa nie mam ani jednej kurtki a zime, w ta ze zeszłego roku mieści sie na styk - a zimy nie ma jeszcze...a mój mąż - "no, dobra jest, nie trzeba kupować znowu"...:baffled:
a ja mu na to że trzeba i to 2 minimum...kombinezon i kurtka obowiązkowo....bo tak jak rozalka pisała - jak sie zmoczy, albo choć mieć jednana wyjście i jedna na podwórko...bo znajac Filipa, od straszenie szybko by ubrudził jedna i co wtedy...

natomiast zakupiliśmy bluzę, bluzki z długim rękawem, 2 pary spodenek, i buciki jesienne...

natomiast zakupiliśmy bluzę, bluzki z długim rękawem, 2 pary spodenek, i buciki jesienne...

pokazywać, pokazywać:tak::tak::-)

z facetami tak jest, że im sie wydaje, że skoro oni maja jedną kurtke to dla dziecka tez wystarczy:-D mój mąż tez był wielce zdziwiony jak mu mówiłam, że trzeba i kombinezon kupic i kurtke dodatkowo

reklama
Gosia daj znaka jakby w tym lumpiku pojawiła się jakaś zimowa kurteczka dla chłopca, rozmiar 92:tak::-), bo ta co mam to na teraz by była dobra, a do zimy to nie wiem jak bedzie, wole nie ryzykować

Do góry