reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia a myslisz ze taka kurtka na zime bedzie dobra bo ta wlasnie jest w takim rozmiarze jak twoja kosztuje 170zl cholernie mi sie podoba. tylko boje sie ze na zime to bedzie za mala chociaz` teraz szymek nosi ubrania 80-86 no ale jak smignie nagle to co ja zrobie

Karola,Konrad tez sie troche topi,wiec sa chyba podobnie zbudowani:tak:.Wez jakas kurtke Szymka i porownaj z wymiarami z aukcji:tak:.uwazam,ze skoro topi sie w 1.5-2 latka,to w 3 bedzie tragicznie.Jacek ma chrzesniaka 3-latka i jego ubranka sa naprawde sporo za duze na Konrada.Bluza Gapa na 2 lata jest wlasciwie dobra na Kondzia,ma troszke rekawki za długie.Z kurtka moze byc jednak inaczej,bo moze byc znacznie za dluga i szeroka:baffled:.Porownaj sobie wymiary,nic innego chyba nie wymyslimy:no:;-).

Jesli aukcja jeszcze sie nie konczy,to moze dostane Konrada kurtke w tygodniu,to zrobie mu w niej zdjecie:tak:.On ma rozmiar 18-24,to bedziesz miala choc ogolne rozeznanie;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesli aukcja jeszcze sie nie konczy,to moze dostane Konrada kurtke w tygodniu,to zrobie mu w niej zdjecie:tak:.On ma rozmiar 18-24,to bedziesz miala choc ogolne rozeznanie;-):tak:

pewnie się kończy dziś :sorry2: ja bym zrobiła tak jak piszę Tycia weź Karola kurtkę next obmierz ją ile gdzie ma i porównaj z tą Gap bo jeśli ma podobne wymiary a w next się Szymek topi to ta Gap będzie mu dobra ja bym na 3 latka nie kupowała bo może na nim nieładnie wisieć

Dziewczyny kurteczki bombowe......:tak::-)
Karola ja jednak bym nie kupowala takiego rozmiaru na 3 latka....lekka przesada.:szok:....zreszta watpie ze Szymcio w niej bedzie dobrze wygladal.....
NIE OBRAZ SIE ....ale raczej jak strach na wroble:))):sorry2::-p

Ja bym obstawiala ta 18-24 miesiace.....:tak:

Jula ma taka kurteczke i powiem Ci ze onma jest jej jeszcze za duza a co dopiero ta na 3 latka

reklama
no i tak zrobie tylko strata 170zl mnie tak zastyopowala ale pewnie kupie bo naprawde mi sie podoba
no dokladnie a stracha na wroble nie chce by przypominal

Do góry