Ja bym zmierzyła wkładkę w butkach Emilki, wtedy będziesz pewna, czy 14 cm to będzie akurat czy za dużo.najlepiej jak sie zapytam ich czy wypadają mniejsze czy co
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
SUPERa te ładne?
irtasia27
Najpierw chcialas poznac opinie oj nieladniecieszę się, że Wam się podobają buty Antka :-) dzisiaj kupiliśmy
Oliwieczka
Super Aga te butki
Gosia sliczne te nexciki
Gosia sliczne te nexciki
nie kupiłam tych sandałków R mówił że za późno na takie buciki no i właściwie zaczeło padać i nie wiadomo jak to będzie ale za to mamy takie tylko że innej firmy ale taki kształt
BALERINKI ŚRODEK SKÓRA NATURALNA R.27 super cena (417965044) - Aukcje internetowe Allegro
BALERINKI ŚRODEK SKÓRA NATURALNA R.27 super cena (417965044) - Aukcje internetowe Allegro
No właśnie Gosia byłam ciekawa czy kupiłaś te sandałki.
Faktycznie teraz to już chyba po lecie.
Fajne te trzewiki, których aukcje wkleiłaś
A ja jestem po gruntownym przeglądzie ciuchów Oliwki, na jesień mam trochę spodni, jeszcze są dobre na Oliwkę, choć już na styk. Tochę gorzej z bluzami z długim rękawem, szczególnie tymi grubszymi - mam ich trochę, ale mi się nie podobają, właściwie wszystkie bardziej pasują na chłopca, a ja lubię jak dziewczynka jest ubierana w dziewczęce ciuchy Także będzie trzeba cosik pokupować. Swetry też mam ze 3 wkładane przez głowę i kilka zapinanych, więcej nie będę kupować, bo my mamy ciepło w domu zimą i swetrów prawie nie nosimy, jedynie na wyjście pod kurtkę.
Faktycznie teraz to już chyba po lecie.
Fajne te trzewiki, których aukcje wkleiłaś
A ja jestem po gruntownym przeglądzie ciuchów Oliwki, na jesień mam trochę spodni, jeszcze są dobre na Oliwkę, choć już na styk. Tochę gorzej z bluzami z długim rękawem, szczególnie tymi grubszymi - mam ich trochę, ale mi się nie podobają, właściwie wszystkie bardziej pasują na chłopca, a ja lubię jak dziewczynka jest ubierana w dziewczęce ciuchy Także będzie trzeba cosik pokupować. Swetry też mam ze 3 wkładane przez głowę i kilka zapinanych, więcej nie będę kupować, bo my mamy ciepło w domu zimą i swetrów prawie nie nosimy, jedynie na wyjście pod kurtkę.
Później jeszcze coś na zimę kupimy może w ccc się coś trafi albo pojadę do lubonia do factory bo tam zawsze mają kupę taniej
ja wczoraj też zrobiłam generalny porządek w szafie wywaliłam większość letnich ciuchów i te co są ledwo akurat...a i tak pełna szafa
ja wczoraj też zrobiłam generalny porządek w szafie wywaliłam większość letnich ciuchów i te co są ledwo akurat...a i tak pełna szafa
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: