reklama
WłaśnieWola placic za wymiane niz sprawdzic przed wysyłka....
Tak w ogóle to chcieli, żebym za koszt w jedną stronę ja zapłaciła, ale napisałam, że skoro nie sprawdzili butów, to z jakiej racji mam pokrywać teraz choćby połowę kosztów wymiany. Odpisali mi, że w takim razie zwrócą mi pieniądze. Jakby mimo wszystko kazali mi pokryć koszty przesyłki, pokryłabym, ale dostali by odpowiedni komentarz. Myślę, że po tym doświadczeniu będę buty sprawdzać.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hohoho widzę, że jesienne zakupy w pełni że tez wam się chce mysleć już o jesieni ja wiekszośc ciuszków na jesień mam, kurteczka jest, spodnie długie mam w duzej ilości, głównie sprezentowane przez odwiedzających nas więc luz, bluzki z długim rekawem podobnie. jedyne co trzeba będzie zakupic to kombinezon zimowy i butki - ale fundusze juz częściowo mam, bo odkładałam pieniązki co tam dziadkowie i pradziadkowie dawali dla Hubka:-)
mysia23
mama dwójeczki
Ojej, u nas zakupy jesienne jeszcze daleko w polu...choć co nie co z Walii przywieźliśmy
Głownie ze względu na kase...a jak bedzie potrzena jakiegoś ubranka to na bierząco kupie, buty zimowe jeszcze mogą poczekać, a na jesień może jutro jeszcze coś kupie...nie wiem jak z kombinezonem zimowym, natomiast kurteczka jesienna bedzie ta sama co na wiosne..
Głownie ze względu na kase...a jak bedzie potrzena jakiegoś ubranka to na bierząco kupie, buty zimowe jeszcze mogą poczekać, a na jesień może jutro jeszcze coś kupie...nie wiem jak z kombinezonem zimowym, natomiast kurteczka jesienna bedzie ta sama co na wiosne..
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Fajowe spodenki bardzo mi sie podobaja ja kupilam dla Jenni ponczo (niewiem czy dobrze to napisalam) jak mi sie uda to dzis fotke wklejeto ja pokazuje ostatni zakup dla Emili ...dziś jadę do T...ale chyba ominę lumpik dalekim łukiem
reklama
Podziel się: