reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wola placic za wymiane niz sprawdzic przed wysyłka...:baffled:.
Właśnie :confused:
Tak w ogóle to chcieli, żebym za koszt w jedną stronę ja zapłaciła, ale napisałam, że skoro nie sprawdzili butów, to z jakiej racji mam pokrywać teraz choćby połowę kosztów wymiany. Odpisali mi, że w takim razie zwrócą mi pieniądze. Jakby mimo wszystko kazali mi pokryć koszty przesyłki, pokryłabym, ale dostali by odpowiedni komentarz. Myślę, że po tym doświadczeniu będę buty sprawdzać.

Kasiu i dobrze,ze nie dalas sie naciagnac:crazy:,bo niby dlaczego mialabys placic za ich niedopatrzenie:crazy:.

hohoho widzę, że jesienne zakupy w pełni :happy: że tez wam się chce mysleć już o jesieni:dry::-D ja wiekszośc ciuszków na jesień mam, kurteczka jest, spodnie długie mam w duzej ilości, głównie sprezentowane przez odwiedzających nas:tak: więc luz, bluzki z długim rekawem podobnie. jedyne co trzeba będzie zakupic to kombinezon zimowy i butki - ale fundusze juz częściowo mam, bo odkładałam pieniązki co tam dziadkowie i pradziadkowie dawali dla Hubka:tak::-)

Ojej, u nas zakupy jesienne jeszcze daleko w polu...choć co nie co z Walii przywieźliśmy
Głownie ze względu na kase...a jak bedzie potrzena jakiegoś ubranka to na bierząco kupie, buty zimowe jeszcze mogą poczekać, a na jesień może jutro jeszcze coś kupie...nie wiem jak z kombinezonem zimowym, natomiast kurteczka jesienna bedzie ta sama co na wiosne..

Gosia,bardzo fajne:tak:.
Bardzo bym chciala prowadzic swoj lumpeks;-),to takie moje male pragnienie:tak:.Tylko prosze sie nie smiac:sorry2:.

Tycia nie ma co się śmiać ;-) Robert mi mówi ze sama powinnam otworzyć i wyprzedawać tam ciuchy Emilki :-D ale sama osobiście bym chciała jakiś sklepik i nawet mógłby być z odzieżą używaną byle mieć coś swojego :tak:

reklama
Gosia,to widze,ze nie jestem sama;-):-D.Gdybym miala fajny lokal,to chyba bym sprobowała:tak:.Moj braciszek jedzie jutro jakis lokal ogladac,jak fajny to bede miala o czym myslec:tak::confused:.

Do góry