reklama
Oli już 2 pary adidasków ma (no prawie, bo jedne są w trakcie wymiany), ale postanowiłam jeszcze wypatrzeć coś niedrogiego na Allegro do sukienki na jesień. Wypatrzyłam, zalicytowałam i wygrałam licytację na buciki firmy Marks&Spencer. Buciki są skórzane, wyglądają jak nówki, no i cena poprostu szalona .... 3,75 zł (bez dodatkowych kosztów, bo odbiór w Bydgoszczy).
Kasiad bardzo tanio
mi zawsze T też wypatrzy w lumpiku jakieś buciki jak nowe po 5zł najczęsciej to są firmy clarks wiec teraz ma pełno bucików na jesień choć sa bardziej jak chłopięce ale przed blok akurat bo ciemny kolor a oprócz nich ma te białe adidaski
mi zawsze T też wypatrzy w lumpiku jakieś buciki jak nowe po 5zł najczęsciej to są firmy clarks wiec teraz ma pełno bucików na jesień choć sa bardziej jak chłopięce ale przed blok akurat bo ciemny kolor a oprócz nich ma te białe adidaski
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Buciczki pierwsza ligaOli już 2 pary adidasków ma (no prawie, bo jedne są w trakcie wymiany), ale postanowiłam jeszcze wypatrzeć coś niedrogiego na Allegro do sukienki na jesień. Wypatrzyłam, zalicytowałam i wygrałam licytację na buciki firmy Marks&Spencer. Buciki są skórzane, wyglądają jak nówki, no i cena poprostu szalona .... 3,75 zł (bez dodatkowych kosztów, bo odbiór w Bydgoszczy).
Tycia bardzo ladne bucikiKasiad,to Ci sie trafiła okazja.super.
Buty Clarks sa super.Mi sie podobały jedne,ale musialam sobie dlugo tlumaczyc,zeby ich nie kupowac.O takie...
Emilka z clarksa ma takie na jesień będą idealne bo ma luz
CLARKS_ skórzane_ Mokasyny_ z serduchami_9,5 UK (412212777) - Aukcje internetowe Allegro
i takich ma chyba z 3 pary może nie identyczne ale coś w tym stylu w tym jedne świecące jak mówiłam chłopięce
CLARKS TRZEWIKI JESIENNE DLA CHŁOPCA ROZM.4 1/2, (414192145) - Aukcje internetowe Allegro
CLARKS_ skórzane_ Mokasyny_ z serduchami_9,5 UK (412212777) - Aukcje internetowe Allegro
i takich ma chyba z 3 pary może nie identyczne ale coś w tym stylu w tym jedne świecące jak mówiłam chłopięce
CLARKS TRZEWIKI JESIENNE DLA CHŁOPCA ROZM.4 1/2, (414192145) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad,to Ci sie trafiła okazja.super.
Buty Clarks sa super.Mi sie podobały jedne,ale musialam sobie dlugo tlumaczyc,zeby ich nie kupowac.O takie...
bardzo ładne a czemu nie kupować ;-)
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ma dobre jeszcze Bartka trzewiki i dochodzi te 2-3 miesiace do zimy.Za te Clarksy chca 30 zł+ koszty przesylki,szkoda mi troche...
Gosia,fajne buciki i na pewno beda bardzo wygodne
Konrada buty na zime...
Gosia,fajne buciki i na pewno beda bardzo wygodne
Konrada buty na zime...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: