reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja szaleje bluzek z krotkim rekawem mam tone ( jak pisalal chrzestna byla w anglii i nakupowala siaty) dzis kupilamw C&A kamizelke puchowa z kapturem dla szymka i do tego nkoszulka byla z dlugim rekawem 65zł i ogrodniczki z snopy z H&M i apaszke body z dlugim rekawem kurteczke na jesien mamy ale na zime nie i nic mi sie nie podoba. same tzw. ponurasy sa i to mnie zawsze zima dobija albo czarne albo bazowe a ja uwazam ze zima wlasnie powinny byc fajne kolory bo na dworze ponuro no ale moze cos znajde.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Karola,faktycznie szalejesz....Miniestety fundusze nie pozwalaja,Bartus i Misia niedlugo ida do szkoly,trzeba bedzie kupic im nowe kurtki i buty na zime...
Do szkoly to oczywiscie dzieciaki chcialyby wszystko firmowe,Barbie,Bratz,High School Musical,Ben 10 i inne cuda wianki.Kupuje tylko to co konieczne.
Sprawdzilam te Konrada buty i ma 0,5 cm luzu.Wolalabym mu juz nie kupowac trzewikow na 2 miesiace,bo na wiosne juz pewnie beda za małe
Do szkoly to oczywiscie dzieciaki chcialyby wszystko firmowe,Barbie,Bratz,High School Musical,Ben 10 i inne cuda wianki.Kupuje tylko to co konieczne.
Sprawdzilam te Konrada buty i ma 0,5 cm luzu.Wolalabym mu juz nie kupowac trzewikow na 2 miesiace,bo na wiosne juz pewnie beda za małe
No to poszalałaś Karola
Ja dziś miałam zrobić przegląd w ciuchach i nie udało mi się. Jedynie wywaliłam wszystkie bodziaki z szafy, bo już będą nieprzydatne.
Ale jutro już nie ma zmiłuj się, muszę zrobić ten przegląd.
Ja dziś miałam zrobić przegląd w ciuchach i nie udało mi się. Jedynie wywaliłam wszystkie bodziaki z szafy, bo już będą nieprzydatne.
Ale jutro już nie ma zmiłuj się, muszę zrobić ten przegląd.
Wiśnia, ładne bodziaki Ja mam prawie nie używane bodziaki, bo latem Oli nie nosiła, a wiosną kupiłam trochę nowych, no ale co zrobić, nie mogę przecież dziecka narażać na niewygodę.
Gosia, jak już Emi będzie wołała na nocnik do zimy, to bodziaki się nie nadają za bardzo dla wołającego dziecka - po pierwsze będzie miało kłopoty z rozebraniem się samo do zrobienia siusiu, a po drugie te napki w kroku napewno są bardzo niewygodne dla dziecka bez pieluszki.
Trzeba kupić dłuższe podkoszulki i chować głęboko w rajstopki, nie ma innego wyjścia.
Gosia, jak już Emi będzie wołała na nocnik do zimy, to bodziaki się nie nadają za bardzo dla wołającego dziecka - po pierwsze będzie miało kłopoty z rozebraniem się samo do zrobienia siusiu, a po drugie te napki w kroku napewno są bardzo niewygodne dla dziecka bez pieluszki.
Trzeba kupić dłuższe podkoszulki i chować głęboko w rajstopki, nie ma innego wyjścia.
Ostatnia edycja:
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Byłam wczoraj w smyku i trzewiki bartka są przecenione z 129,90 na 69 zł, tylko rozmiarówka u nas była przebrana i zostały tylko 20 i 21, z tych cool club był większy wybór, wszystkie w cenie 39 zł, tak więc która nie ma butów na jesień na pewno coś dla maluchów znajdzie
reklama
Podziel się: