reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a ja szaleje :) bluzek z krotkim rekawem mam tone ( jak pisalal chrzestna byla w anglii i nakupowala siaty) dzis kupilamw C&A kamizelke puchowa z kapturem dla szymka i do tego nkoszulka byla z dlugim rekawem 65zł i ogrodniczki z snopy z H&M i apaszke body z dlugim rekawem kurteczke na jesien mamy ale na zime nie i nic mi sie nie podoba. same tzw. ponurasy sa i to mnie zawsze zima dobija albo czarne albo bazowe a ja uwazam ze zima wlasnie powinny byc fajne kolory bo na dworze ponuro no ale moze cos znajde.

Karola,faktycznie szalejesz...:-D.Miniestety fundusze nie pozwalaja,Bartus i Misia niedlugo ida do szkoly,trzeba bedzie kupic im nowe kurtki i buty na zime...
Do szkoly to oczywiscie dzieciaki chcialyby wszystko firmowe:baffled:,Barbie,Bratz,High School Musical,Ben 10 i inne cuda wianki:dry::angry:.Kupuje tylko to co konieczne.
Sprawdzilam te Konrada buty i ma 0,5 cm luzu:confused:.Wolalabym mu juz nie kupowac trzewikow na 2 miesiace,bo na wiosne juz pewnie beda za małe:confused:

No to poszalałaś Karola :tak:
Ja dziś miałam zrobić przegląd w ciuchach i nie udało mi się. Jedynie wywaliłam wszystkie bodziaki z szafy, bo już będą nieprzydatne.
Ale jutro już nie ma zmiłuj się, muszę zrobić ten przegląd.

hehe
Kasia wywala bodziaki a ja wczoraj kupiłam takie:
103604660343f5d3ca2e641.jpg

162423242647eb73520312b.jpg

67350320547eb63373a8b6.jpg

1726709842477ff865bc091.jpg

119069358647612aee7399f.jpg

Wiśnia bardzo ładne :tak:Emilka teraz raczej nie chodzi w bodach ale na zimę pewnie jej kupię bo zawsze ma plecki gołe a podkoszulek mam z 20szt :tak:

Wiśnia, ładne bodziaki :tak: Ja mam prawie nie używane bodziaki, bo latem Oli nie nosiła, a wiosną kupiłam trochę nowych, no ale co zrobić, nie mogę przecież dziecka narażać na niewygodę.

Gosia, jak już Emi będzie wołała na nocnik do zimy, to bodziaki się nie nadają za bardzo dla wołającego dziecka - po pierwsze będzie miało kłopoty z rozebraniem się samo do zrobienia siusiu, a po drugie te napki w kroku napewno są bardzo niewygodne dla dziecka bez pieluszki.
Trzeba kupić dłuższe podkoszulki i chować głęboko w rajstopki, nie ma innego wyjścia.

Ostatnia edycja:
Wisnia sliczne bodziaki:tak:
Jenni jeszcze chodzi w bodziakach i jeszcze chyba dlugo ochodzi bo nie zanosi sie na robienie siusiu do nocnika:baffled:

Byłam wczoraj w smyku i trzewiki bartka są przecenione z 129,90 na 69 zł, tylko rozmiarówka u nas była przebrana i zostały tylko 20 i 21, z tych cool club był większy wybór, wszystkie w cenie 39 zł, tak więc która nie ma butów na jesień na pewno coś dla maluchów znajdzie:tak:

reklama
Kasiad no masz rację z tymi bodziakami :tak:ale zobaczymy jak nam pójdzie z tym nocnikiem bo narazie kiepsko ;-) choć może nauczy się do tego czasu w domu robic na nocnik jesli nie kontrolować na dłużej ;-) to zawsze coś :tak:

Do góry