reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja robie zakupy na jesien i zme powolutku:tak:.Jestem na etapie wybierania czapki:-D;-)

ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę :tak: choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)

ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę :tak: choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)
No ja tez sie rozglądam.
Okazało sie,ze kurtke i kombinezon będzie Kubie dobry zimą,bo jest na 86/92.
Czapę mam,rękawiczki też.
Tylko buty są 24 i obawiam sie ,ze będą za duże.
Zaopatrzyc Kubulka muszę w długie spodnie,bo wyrósł i jakies bluzki na długi rękaw,jak przyjdą chłody.:tak:

ja już mam kilka golfików od T ...kupiła mi w lumpiku po 1zł ;-):tak: ale nie wiem jak te golfy zniesie Emilka bo ja np nie lubię ;-) brakuje mi spodni i bluzeczek na długi rękaw no i kurtki ;-)

Ja osobiście lubie ubierać Kube na tzw. cebulkę zimą.Sama sie tak ubieram.Bluzka bawełniana na długi rękaw,a na to bluza lub polarek i kurtka niezbyt ciepła,albo kombinezon.:tak:Polarki mam dwa fajne.:tak:

Ja juz bluzeczki wieksze mam,spodnie wlasciwie tez.Kombinezon kupilam Konradowi w czasie zeszlej zimy-Wojcika w rozmiarze 92:tak:.Juz teraz mi sie nie podoba,ale nie bede kupowac drugiego:no:.Dokupie tylko czapke,szalik i rekawiczki.Mam nowa czapeczke pilotke nexta,ale boje sie,ze Konrad ja sobie bedzie zdejmował.Poza tym nie pasuje mi kolorystycznie do kombinezonu:confused:,bo jest moro,a kombinezon granatowy:-D.Chyba sprzedam:tak:.

Ja dziś robię w szafie przegląd, bo mam sporo ciuchów, ale spora część napewno za mała. Po przeglądzie okaże się, czy muszę zrobić jakieś zakupy jesienno zimowe, czy starczy mi to co mam. W sumie Oliwka aż tak dużo nie urosła przez ostatnie pół roku, więc może nie będzie tak źle.
Na pewno kurtki i czapki jesiennej nie muszę kupować, bo te już przymierzałam. Kombinezon na zimę też mam, bo kupiłam w zeszłym roku 98.

reklama
Do góry