reklama
Ja robie zakupy na jesien i zme powolutku.Jestem na etapie wybierania czapki;-)
ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ja tez sie rozglądam.ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)
Okazało sie,ze kurtke i kombinezon będzie Kubie dobry zimą,bo jest na 86/92.
Czapę mam,rękawiczki też.
Tylko buty są 24 i obawiam sie ,ze będą za duże.
Zaopatrzyc Kubulka muszę w długie spodnie,bo wyrósł i jakies bluzki na długi rękaw,jak przyjdą chłody.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja juz bluzeczki wieksze mam,spodnie wlasciwie tez.Kombinezon kupilam Konradowi w czasie zeszlej zimy-Wojcika w rozmiarze 92.Juz teraz mi sie nie podoba,ale nie bede kupowac drugiego.Dokupie tylko czapke,szalik i rekawiczki.Mam nowa czapeczke pilotke nexta,ale boje sie,ze Konrad ja sobie bedzie zdejmował.Poza tym nie pasuje mi kolorystycznie do kombinezonu,bo jest moro,a kombinezon granatowy.Chyba sprzedam.
Tycia
Fajna kurteczka
GAP puchowa kurtka z cudnym szalikiem 18-24 brąz (414498922) - Aukcje internetowe Allegro
A taka Konradowi kupilam za 16 zł w idealnym stanie.Jest bardzo ladna,tylko ktos zrobił kiepskie zdjecie
http://allegro.pl/item414281186_next_kurtka_jesienna_r_86.html
GAP puchowa kurtka z cudnym szalikiem 18-24 brąz (414498922) - Aukcje internetowe Allegro
A taka Konradowi kupilam za 16 zł w idealnym stanie.Jest bardzo ladna,tylko ktos zrobił kiepskie zdjecie
http://allegro.pl/item414281186_next_kurtka_jesienna_r_86.html
Ostatnia edycja:
Ja dziś robię w szafie przegląd, bo mam sporo ciuchów, ale spora część napewno za mała. Po przeglądzie okaże się, czy muszę zrobić jakieś zakupy jesienno zimowe, czy starczy mi to co mam. W sumie Oliwka aż tak dużo nie urosła przez ostatnie pół roku, więc może nie będzie tak źle.
Na pewno kurtki i czapki jesiennej nie muszę kupować, bo te już przymierzałam. Kombinezon na zimę też mam, bo kupiłam w zeszłym roku 98.
Na pewno kurtki i czapki jesiennej nie muszę kupować, bo te już przymierzałam. Kombinezon na zimę też mam, bo kupiłam w zeszłym roku 98.
Tycia
Ja robilam przeglad kilka dni temu.Za małe pakuje w karton i pojda na sprzedaz.
Jacka chrzesniak ma 3 latka i spi jeszcze w nimowlecym lozeczku.Fajne lozeczko znalazłam;-).
SPIDER MAN SPIDERMAN LOZKO LOZECZKO DLA DZIECKA (409555520) - Aukcje internetowe Allegro
Jacka chrzesniak ma 3 latka i spi jeszcze w nimowlecym lozeczku.Fajne lozeczko znalazłam;-).
SPIDER MAN SPIDERMAN LOZKO LOZECZKO DLA DZIECKA (409555520) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Lozko bajeranckieJa robilam przeglad kilka dni temu.Za małe pakuje w karton i pojda na sprzedaz.
Podziel się: