reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oliwieczka, i bluzeczki i sukienka śliczne :tak:

A ja już zamówiłam adidasy Oliwce. Rzeczywiście biorąc pod uwagę praktyczność, wybrałam białe ze srebrnymi czubkami, przynajmniej na srebrnym obtarcia czubków nie będą się tak rzucały w oczy.
Niestety nie udało się Pani zciągnąć białych ze zrebrnymi dodatkami w zamówionym przeze mnie rozmiarze, a więc będą jednak srebrne z białymi dodatkami. Powinny przyjść na początku przyszłego tygodnia.

reklama
Karola, w CCC napewno :tak:

My dziś właśnie zrobiliśmy tam nieoczekiwanie zakup dla Oliwki. Adidasy na jesień już kupiłam Oliwce na Allegro, czekam właśnie na paczkę, ale wdepnęliśmy do CCC rozejrzeć się za jakimiś drugimi niedrogimi butami pełnymi na podwórko i do piaskownicy. W sumie byłam nastawiona na to, że wyjdziemy z niczym, bo wyprzedaże dotyczą głównie bucików letnich, ale patrzę a tu na półce leżą adidaski z diodami za .... 19,99 zł (w każdym buciku palą się po 3 diody: czerwona, pomarańczowa i zielona).

Karola, w CCC napewno :tak:

My dziś właśnie zrobiliśmy tam nieoczekiwanie zakup dla Oliwki. Adidasy na jesień już kupiłam Oliwce na Allegro, czekam właśnie na paczkę, ale wdepnęliśmy do CCC rozejrzeć się za jakimiś drugimi niedrogimi butami pełnymi na podwórko i do piaskownicy. W sumie byłam nastawiona na to, że wyjdziemy z niczym, bo wyprzedaże dotyczą głównie bucików letnich, ale patrzę a tu na półce leżą adidaski z diodami za .... 19,99 zł (w każdym buciku palą się po 3 diody: czerwona, pomarańczowa i zielona).

Super buciki sama bym chciala takie dla Jenni:tak:

reklama
Do góry