reklama
Dziś dokupiłam Emilce pojemniki są w tej ulotce jak dla mnie nawet tanio
Tesco (Polska) Sp. z o.o.
wziełam ten 3 szufladkowy do spinek, gumek itd
potem ten duży kufer za 21,99zł
ten płaski do nas pod łóżko ;-)
i ten za 19,99zł z niebieską przykrywką
żałuje że wcześniej nie dostałam tej ulotki bo kupiłam pojemnik wielkości tego kufra za 60zł i 2 mniejsze o połowe za 32zł
aha i kupiłam wieszaną półkę za 14zł inna niż ta ale różowa i w takim stylu
http://allegro.pl/item398210779_sliczna_polka_dla_dziewczynki_disney_zobacz_.html#photo
Tesco (Polska) Sp. z o.o.
wziełam ten 3 szufladkowy do spinek, gumek itd
potem ten duży kufer za 21,99zł
ten płaski do nas pod łóżko ;-)
i ten za 19,99zł z niebieską przykrywką
żałuje że wcześniej nie dostałam tej ulotki bo kupiłam pojemnik wielkości tego kufra za 60zł i 2 mniejsze o połowe za 32zł
aha i kupiłam wieszaną półkę za 14zł inna niż ta ale różowa i w takim stylu
http://allegro.pl/item398210779_sliczna_polka_dla_dziewczynki_disney_zobacz_.html#photo
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no rozalka to poszalałaś ... ;o)
takie kupiłam Emilce nowe w Factory ale za 35zł i ten różowy przód ma jedynie biały
adidas HyperRun białe rozm.32 (392881017) - Aukcje internetowe Allegro
fajne buciki , ale rozmiar 20,5 cm chyba dość duży rozumiem że to tylko pokazany model
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja od czasu jak kupiłam wielką pakę z ciuszkami dla Milenki mam spokój, ale w Tychach są świetne ciucholandy, a właściwie to jedna długa hala na której jest kilkanaście stanowisk i ślicznych ciuszków dla dzieci jest mnóstwo, więc pewnie przerzucę się na ta halę zamiast Allegro
fajne buciki , ale rozmiar 20,5 cm chyba dość duży rozumiem że to tylko pokazany model
napisałam że mają przód biały i kupiłam za 35zł i w Factory więc to nie te z linka ;-) Emilce kupiłam rozmiar 22 i są z lekkim luzem
reklama
napisałam że mają przód biały i kupiłam za 35zł i w Factory więc to nie te z linka ;-) Emilce kupiłam rozmiar 22 i są z lekkim luzem
no właśnie tak myślałam tylko już zasypiałam po mału ;-);-), ja dzisiaj wydziałam takie adidaski dokładnie takie z linka za 99,00
Podziel się: