reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

udanego polowania :) my idziemy na łowy za tydzien lub dwa jak beda na maxa wyprzedaze lata to na wycieczke sie obkupimy.

mam pytanie czy wie moze ktoras czy juz jest wyprzedaz w sklepach mothercare?????

reklama
Dziś dokupiłam Emilce pojemniki są w tej ulotce jak dla mnie nawet tanio :tak:

Tesco (Polska) Sp. z o.o.

wziełam ten 3 szufladkowy do spinek, gumek itd
potem ten duży kufer za 21,99zł
ten płaski do nas pod łóżko ;-)
i ten za 19,99zł z niebieską przykrywką :tak:

żałuje że wcześniej nie dostałam tej ulotki bo kupiłam pojemnik wielkości tego kufra za 60zł :sorry2: i 2 mniejsze o połowe za 32zł :cool:

aha i kupiłam wieszaną półkę za 14zł inna niż ta ale różowa i w takim stylu
http://allegro.pl/item398210779_sliczna_polka_dla_dziewczynki_disney_zobacz_.html#photo

Ostatnia edycja:
Ja od czasu jak kupiłam wielką pakę z ciuszkami dla Milenki mam spokój, ale w Tychach są świetne ciucholandy, a właściwie to jedna długa hala na której jest kilkanaście stanowisk i ślicznych ciuszków dla dzieci jest mnóstwo, więc pewnie przerzucę się na ta halę zamiast Allegro :tak:

reklama
Do góry