reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Konradowi sie Tobi bardzo podoba:tak:.Uczy tego co typowy Fisher Price,melodie,piosenki typowe dla tej marki:tak:;-).Fajne jest to,ze robocik potrafi ruszac głowa i rekoma.Zrobił Konradowi pa-pa i tym zdobył jego serce:tak::-D.Fajna zabaweczka.Kupilabym Konradowi wczoraj,ale w smyku kosztował chyba 199 zł:szok:.Nie wiem czy zle nie spojrzałam:baffled:.Babcia mu kupiła;-) krowke Fishera
Bawiskoczek krówka Fisher-Price (398319535) - Aukcje internetowe Allegro
Rozalka,przejdz sie z Kubusiem do Smyka i zobaczysz czy mu sie podoba:tak:.

reklama
Kuba dostanie kaskę na zabawke,więc rozglądam sie.:tak:
A uwielbia,jak cos mu gra i śpiewa...:tak:

Tycia możliwe że tak kosztował :tak:bo pamiętam że szczeniaczek uczniaczek kosztował 200zł a na allegro jest po 100zł

smyk i jego ceny ja zawsze ide tam obadac teren i zamawiam w internecie no moze nie zawsze przesadzilam ale staram sie tak robic :tak:

kurcze ale widze ze dobrze wiecie co ma szymek :-D

Aga-pg robisz skok na nexta???? szymka chrzestna byla tydzien w aston czy jakos tak i byla w next ale nic mega na jesien nie bylo kupila jedna cala siate ubranek

a z next kupila takie brazowe mokasyny na rzep sa rewelacyjne i kilka koszulek najlepsza jest taka z malpkami trzema nie widze nie slysze nie czuje :tak:

chcialam bluze polarowa ale mowila ze jak ja dotyklala ogladala to wygladala jakby juz ja ktos uzywal wiec nie kupila. szkoda ze na stronie nie ma nowej kolekcji aby obejrzec

ale w tygodniu wybiore sie do gdyni do mothercare zaczela sie wyprzedaz od tamej soboty

reklama
Kuba mi zasnoł na spacerze,więc to wykorzystałam i byłam na łowach.Upolowałam spodnie 3/4 dla Kubulka i skarpetki Next(nówki z metką).:tak:

Do góry