to są butki z deichmana? wyglądają super i cena w porządku.Kupiłam wczoraj Marcie taki buciki.
Sa swietne. Spełniaja absolutnie wszystkie wymogi dobrych, pierwszych butów dla dziecka, mozna je wyregulowac odpowiednio do szerokosci stópki i podbicia( a Martusia ma wysokie) i kosztowały tylko 99 zł.
A naoglądałam sie mnostwo bucików-bardzo rozczarowały mnie bartki-sa zbyt sztywne na podeszwie i nie zginaja sie pod paluszkami tylko bardziej w polowie stópki(mam nadzieje ,ze nie wszystkie modele). Bardzo fajne oprócz elefantenów były jeszcze ecco ale po 3-4 stówy, wiec jak dla mnie to za duzo , zwłaszcza ze nie wiem jak długo mala w nich pochodzi. W kazdym razie te z czystym sumieniem polecam.
Jakbyscie znalazły jakies fajne , porzadne buciki-to dajcie znac.Wczoraj naogladałam sie tyle szajsu, ze az strach pomyslec ,ze ktos je kupuje:-no:
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to jedyne skpepy gdzie sa buty tej firmy w POlsceTak ,z deichmana
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Juz po ptakach, był ważny do końca marca
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
wobec musze sie tam wybrać. Gdzies w gazecie widziałam kupon rabat 40zł jesli wyda sie 200zł w deichmanie.
Rzeczywiscie promocja byla do konca marca - nawet skorzystalam. A kupon nie byl potrzebny.
Joanna73
uzależniona od BB
reklama
Bucili sliczne...tylko ze jak dla mnie drogie
Karola czekamy na zdjęcia Szymka w tych cudach
Podziel się: