reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kupiłam wczoraj Marcie taki buciki.
Sa swietne. Spełniaja absolutnie wszystkie wymogi dobrych, pierwszych butów dla dziecka, mozna je wyregulowac odpowiednio do szerokosci stópki i podbicia( a Martusia ma wysokie) i kosztowały tylko 99 zł.
A naoglądałam sie mnostwo bucików-bardzo rozczarowały mnie bartki-sa zbyt sztywne na podeszwie i nie zginaja sie pod paluszkami tylko bardziej w polowie stópki(mam nadzieje ,ze nie wszystkie modele). Bardzo fajne oprócz elefantenów były jeszcze ecco ale po 3-4 stówy, wiec jak dla mnie to za duzo , zwłaszcza ze nie wiem jak długo mala w nich pochodzi. W kazdym razie te z czystym sumieniem polecam.
Jakbyscie znalazły jakies fajne , porzadne buciki-to dajcie znac.Wczoraj naogladałam sie tyle szajsu, ze az strach pomyslec ,ze ktos je kupuje:-:)no:

00_1402191_P_pp.jpg

to są butki z deichmana? wyglądają super i cena w porządku.

reklama
dzis przyszla paczka od Agi pg z ubrankami z next wyobrazacie sobie moja mine :-):-):-):-):-):-):-):-)

jeny SZymek bedzie mega elegantem w calym miescie same cudenka

Aga jeszcze raz calusy z podziekowaniem:happy::happy:

reklama
Do góry