Joasiek, Oliwce nie mieszczą się stópki w papciach w tym miejscu gdzie zaznaczyłam na czarno, a tam nie można papci regulować (na zdjęciu papcie Befado, które mi się bardzo podobały, ale niestety były za ciasne)Kasiad no coś Ty... Zetpol ma kapcie tak zrobione że regulowany paseczek będzie pasował nawet na wysokie podbicie. Jak nie ma w sklepie to kup sprawdzony model na Allegro
Stopa jej oczywiście wejdzie do papcia, ale widzę, że wyraźnie ją ciśnie w tym miejscu, nie mogę jej przecież kupić wrzynających się papci w stópkę.
Kiedyś Oli miała takie papcie i byłam z nich bardzo zadowolona:
Buciki Dorota firmy Zetpol 5 KOLORÓW !!!! roz22 (340276807) - Aukcje internetowe Allegro
ale teraz chciałam kupić coś w wyciętymi palcami, bo za chwilę będzie ciepło i będzie się małej nóżka pociła. Znalazłam podobne do tych naszych na Allegro, wyglądają identycznie, tylko z wyciętymi paluszkami:
Kapcie PAULINA firmy Zetpol - rozmiar 22 (338795711) - Aukcje internetowe Allegro
ale model nazywa się inaczej i nie wiem, czy będzie miał równie dużo miejsca na podbiciu jak te nasze stare.
Jeszcze bardziej przewiewne, bo bardziej wycięte są takie Zetpolu
KAROLINA SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 lemigo (335250269) - Aukcje internetowe Allegro
ale to jeszcze inny model, więc nie wiem sama, bo przecież każdy model może być inaczej wykrojony w tym miejscu, gdzie zazawyczaj Oliwkę papcie cisną.