reklama
, choć wizualnie są bardziej chłopięce niż dziewczęce Te butki można dopasować do każdej grubości stópki:
NEL SUPER SANDAŁKI OD LEMIGO ROZ.22 (336180723) - Aukcje internetowe Allegro
ŁUCJA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.21 lemigo (343070782) - Aukcje internetowe Allegro
ŁUCJA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 lemigo (343071000) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Gosia
Narazie sprawa paputków u nas się odwlekła, bo jak zaczęłam wypytywać na bydgoskim BB, gdzie sprzedają u nas Zetpola, to jedna koleżanka się zgłosiła, że ma właściwie nieużywane paputki, takie same jak mieliśmy, tylko granatowe. Oli już je nosi, choć są takie akurat, więc niedługo będę musiała się i tak rozejrzeć za nowymi. Ale inna koleżanka z bydgoskiego BB mi powiedziała, że w naszym mieście na jednym rynku sprzedają te, które się mi podobały najbardziej:
KAROLINA SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 lemigo (341411257) - Aukcje internetowe Allegro
w dodatku za 12 zł tylko
Tak więc pojadę i przymierzę Oliwce, a jak się okażą przyciasne, to skorzystam z linka od Gosi.
Narazie sprawa paputków u nas się odwlekła, bo jak zaczęłam wypytywać na bydgoskim BB, gdzie sprzedają u nas Zetpola, to jedna koleżanka się zgłosiła, że ma właściwie nieużywane paputki, takie same jak mieliśmy, tylko granatowe. Oli już je nosi, choć są takie akurat, więc niedługo będę musiała się i tak rozejrzeć za nowymi. Ale inna koleżanka z bydgoskiego BB mi powiedziała, że w naszym mieście na jednym rynku sprzedają te, które się mi podobały najbardziej:
KAROLINA SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 lemigo (341411257) - Aukcje internetowe Allegro
w dodatku za 12 zł tylko
Tak więc pojadę i przymierzę Oliwce, a jak się okażą przyciasne, to skorzystam z linka od Gosi.
Hej czy Wy Kobitki te kapciuszki uwazacie za sandalki bo mi jakos sie nie wydaje.....tylko nie krzyczec na mnie ...tak tylko pytam......
Bo Julka nosi prawie identyczne w domku jako papciuszki
Kurcze moze ja jej dalam sandalki po nozeniu w domu....hehe sama nie wiem
mysia23
mama dwójeczki
Hej czy Wy Kobitki te kapciuszki uwazacie za sandalki bo mi jakos sie nie wydaje.....tylko nie krzyczec na mnie ...tak tylko pytam......
Bo Julka nosi prawie identyczne w domku jako papciuszki
Kurcze moze ja jej dalam sandalki po nozeniu w domu....hehe sama nie wiem
Nuśka jak dla mnie to to są buty do ciapania po domku..na dwór młodemu bym nie założyła
Dla mnie sandąłki na dwór to np.takie (wklejam pierwsze lepsze)
SANDAŁKI DLA TWOJEGO MALUCHA rozm.22 (340084177) - Aukcje internetowe Allegro
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
tak nuska tez mi sie wydaje ze to raczej po domku
reklama
Podziel się: