reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Karola,super zakupy:-).Mi najbardziej podobaja sie ogrodniczki i ten kompecik z bucikami,a i bluzeczka z małpka.Zreszta same śliczności.
Madzia,mi kiedys trafiły sie szmaty dla Dominiki.Wyrzucilam do kosza,bo nawet na PCK sie nie nadawało.Madzia,napisz,ze chcesz oddac i juz.
A do mnie dzis dotarły te ogrodniczki za 5 zł i sa cudne.Pani oczywiscie zaoszczedzila na przesylce,bo zaplacilam za nia 8 zl,a pani 2,30 plus zwykla koperta.
Pisalam w tej sprawie do Allegro,ale nic sie nie da zrobic.Sprzedajacy ma prawo doliczyc sobie koszty np.dotarcia na poczte.
Madzia,mi kiedys trafiły sie szmaty dla Dominiki.Wyrzucilam do kosza,bo nawet na PCK sie nie nadawało.Madzia,napisz,ze chcesz oddac i juz.
A do mnie dzis dotarły te ogrodniczki za 5 zł i sa cudne.Pani oczywiscie zaoszczedzila na przesylce,bo zaplacilam za nia 8 zl,a pani 2,30 plus zwykla koperta.
Pisalam w tej sprawie do Allegro,ale nic sie nie da zrobic.Sprzedajacy ma prawo doliczyc sobie koszty np.dotarcia na poczte.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tycia ale za to mozesz jej wystawic negatywna opinie
Jeśli w aukcji było opisane zanim Tycia zalicytowała, ile wynosi przesyłka, to wg mnie negatyw się nie należy
W końcu było wiadomo, na jakie warunki zgadza się Kupujący przed zakupem.
Nie odpowiada komuś cena przesyłki - nie licytuje - proste.
Ale to prawda, że czasem te różnice między tym ile biorą za przesyłkę, a tym ile rzeczywiście za nią płaca to przegięcie
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Niby moge...ale ta osoba nie łamie regulaminu.Decydujac sie na zakup znalam koszty przesylki,a paczka dotarla cala i zdrowa(o dziwo w zwyklej kopercie tylko).
Ano właśnie
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas Ebay-u za takie cos daje sie negatywna lub ten gosc jak wysyla tansza przesylke musi kase zwrucic tyle ile mu zostaloJeśli w aukcji było opisane zanim Tycia zalicytowała, ile wynosi przesyłka, to wg mnie negatyw się nie należy
W końcu było wiadomo, na jakie warunki zgadza się Kupujący przed zakupem.
Nie odpowiada komuś cena przesyłki - nie licytuje - proste.
Ale to prawda, że czasem te różnice między tym ile biorą za przesyłkę, a tym ile rzeczywiście za nią płaca to przegięcie
Koszt przesyłki to nie tylko opłata za przesłanie paczki, to również koszt opakowania i rzeczywiście sprzedający ma prawo doliczyć koszt dojazdu na pocztę, choć to już gruba przesada wg mnie Pani faktycznie, Tycia, przegięła, ale jednak uważam, że za coś takiego nie powinnaś wystawiać negatywa, skoro koszt był podany, a Ty się na niego zgodziłaś licytując, a do tego paczka dotarła w nienagannym stanie.
Ale fakt faktem, pani postąpiła nieelegancko
Ale fakt faktem, pani postąpiła nieelegancko
reklama
Podziel się: