reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Irtasia,boskie zakupy.Naprawde w super stanie:tak:.
Mysia23,tak spodenki z H&M.Ostatnia para byla u mnie w tym rozmiarze,niestety.

no ladnie mnie nie bylo caly weekend przy kompie a tu sprawa kurteczki na tapecie byla. wiem wiem zaszalalam no ale zachorowalam na ta kurtke a cena w sklepie w warszawie uwaga kochane 170zl no ale ja czasem ma takie odchyly wiem to choroba.
teraz caly weekend polowalam w mothercare jutro zrobie foty i wkleje no jak dla mnie rewelacje na wiosne lato mam juz w swojej araczej Szymonkowej szafie.

no ale wy tez latalyscie po sklepach wiec nie jestem odludkiem. no aj tez nie dostaje od nikogo ubranek ale za to babcie lubia poszalec w sklepie wiec ostatnio dostalam cala granatowa kolekcje z cocodlillo czy jakos takos ;-)
jedyne czego mi brakuje to fajnej brazowej czapeczki ale znajde odpowiednia do kurteczki i buciki ale po buty idziemy za tydzien.- no i wtedy ja wejde na 1 plan bo w konuc tez musze jakos wygladac

to jutro troche zasmiece tu forum fotkami no i koniecznie pokaze wam sweterek ktory jak dla mnie jest cudowny przepiekny chorowalam na niego 3 tygodnie i nie wytrzymalam.
a no i mamy zajaca dla Szymka ale to wkleje w dziale prezenty :tak:

i na koniec mam tez kapelusz a H&M dla dziewczynek to wkleje abyscie mamusie zobaczyly co za landryna :-D:-D:-D( dla sasiadki malej dla sprostowania)

no to musze przyznac ze lutowe dzieciaki beda naprawde elegancja francja patrzac co wam przybylo- same "mercedesy" w swojej klasie fiu fiu fiu oby tylko graca wiosna i lato bylo.

karola-04 znam tą chorobę o której piszesz heh.... staram się z nia walczyć, tzn zanim coś kupie to już pytam mojego chłopa czy nie uważa że [tutaj kwota] to za dużo za tą rzecz. Jeśli mówi że ok, a ja się na coś napaliłam to kupuje i już :tak:

Mogłam ostatnio uniknąć sporego wydatku jak ta piaskownica, bo mój Jacek to tzw. złota rączka, i z palcem w "nosie" by taką zrobił, ale leń z niego potworny.... powiedział że pewnie mu się nie będzie chciało, szybciej będzie kupić. A mnie nie chciałoby sie 15 razy mu o tym przypominać i prosić :baffled:

karola-04 znam tą chorobę o której piszesz heh.... staram się z nia walczyć, tzn zanim coś kupie to już pytam mojego chłopa czy nie uważa że [tutaj kwota] to za dużo za tą rzecz. Jeśli mówi że ok, a ja się na coś napaliłam to kupuje i już :tak:
Ja tez ta chorobe mam:-D i tez pytam meza ale on i tak mowi ze mam kupic a niemysli ile dopiero jak ja mowie ze jednak jest za drogo to on mi przytakuje i wez sie takiego pytaj:-D

czesc IRTASIU widze ze`zapolowalas ja kiedys w Bremen tez bylam na czyms takim nie wiem jak to sie pisze ale mowi sie flumark czy jakos tak i bylo tak wszystko dla dziecie wlasnie jednego dnia od ubranek po zabawki meble wszystko i masa ludzi tylko ja wtedy nawet nie myslalam o dzieciach.:-D

reklama
czesc IRTASIU widze ze`zapolowalas ja kiedys w Bremen tez bylam na czyms takim nie wiem jak to sie pisze ale mowi sie flumark czy jakos tak i bylo tak wszystko dla dziecie wlasnie jednego dnia od ubranek po zabawki meble wszystko i masa ludzi tylko ja wtedy nawet nie myslalam o dzieciach.:-D
Te trödelmarkty normalnie sa co tydzien a nawe czesciej i jest tam wszystko a ja najbardziej lubie taki w halach specjalny dla dzieci:tak: wstep nawet musialam zaplacic jak do kina:-D a ludzi w kolejce gorzej niz za komuny po kawe czy cukier:-D

Do góry