reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no ladnie mnie nie bylo caly weekend przy kompie a tu sprawa kurteczki na tapecie byla. wiem wiem zaszalalam no ale zachorowalam na ta kurtke a cena w sklepie w warszawie uwaga kochane 170zl no ale ja czasem ma takie odchyly wiem to choroba.
teraz caly weekend polowalam w mothercare jutro zrobie foty i wkleje no jak dla mnie rewelacje na wiosne lato mam juz w swojej araczej Szymonkowej szafie.
no ale wy tez latalyscie po sklepach wiec nie jestem odludkiem. no aj tez nie dostaje od nikogo ubranek ale za to babcie lubia poszalec w sklepie wiec ostatnio dostalam cala granatowa kolekcje z cocodlillo czy jakos takos ;-)
jedyne czego mi brakuje to fajnej brazowej czapeczki ale znajde odpowiednia do kurteczki i buciki ale po buty idziemy za tydzien.- no i wtedy ja wejde na 1 plan bo w konuc tez musze jakos wygladac
to jutro troche zasmiece tu forum fotkami no i koniecznie pokaze wam sweterek ktory jak dla mnie jest cudowny przepiekny chorowalam na niego 3 tygodnie i nie wytrzymalam.
a no i mamy zajaca dla Szymka ale to wkleje w dziale prezenty
i na koniec mam tez kapelusz a H&M dla dziewczynek to wkleje abyscie mamusie zobaczyly co za landryna ( dla sasiadki malej dla sprostowania)
no to musze przyznac ze lutowe dzieciaki beda naprawde elegancja francja patrzac co wam przybylo- same "mercedesy" w swojej klasie fiu fiu fiu oby tylko graca wiosna i lato bylo.
teraz caly weekend polowalam w mothercare jutro zrobie foty i wkleje no jak dla mnie rewelacje na wiosne lato mam juz w swojej araczej Szymonkowej szafie.
no ale wy tez latalyscie po sklepach wiec nie jestem odludkiem. no aj tez nie dostaje od nikogo ubranek ale za to babcie lubia poszalec w sklepie wiec ostatnio dostalam cala granatowa kolekcje z cocodlillo czy jakos takos ;-)
jedyne czego mi brakuje to fajnej brazowej czapeczki ale znajde odpowiednia do kurteczki i buciki ale po buty idziemy za tydzien.- no i wtedy ja wejde na 1 plan bo w konuc tez musze jakos wygladac
to jutro troche zasmiece tu forum fotkami no i koniecznie pokaze wam sweterek ktory jak dla mnie jest cudowny przepiekny chorowalam na niego 3 tygodnie i nie wytrzymalam.
a no i mamy zajaca dla Szymka ale to wkleje w dziale prezenty
i na koniec mam tez kapelusz a H&M dla dziewczynek to wkleje abyscie mamusie zobaczyly co za landryna ( dla sasiadki malej dla sprostowania)
no to musze przyznac ze lutowe dzieciaki beda naprawde elegancja francja patrzac co wam przybylo- same "mercedesy" w swojej klasie fiu fiu fiu oby tylko graca wiosna i lato bylo.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
karola-04 znam tą chorobę o której piszesz heh.... staram się z nia walczyć, tzn zanim coś kupie to już pytam mojego chłopa czy nie uważa że [tutaj kwota] to za dużo za tą rzecz. Jeśli mówi że ok, a ja się na coś napaliłam to kupuje i już
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mogłam ostatnio uniknąć sporego wydatku jak ta piaskownica, bo mój Jacek to tzw. złota rączka, i z palcem w "nosie" by taką zrobił, ale leń z niego potworny.... powiedział że pewnie mu się nie będzie chciało, szybciej będzie kupić. A mnie nie chciałoby sie 15 razy mu o tym przypominać i prosić
irtasia27
Ja tez ta chorobe mam i tez pytam meza ale on i tak mowi ze mam kupic a niemysli ile dopiero jak ja mowie ze jednak jest za drogo to on mi przytakuje i wez sie takiego pytajkarola-04 znam tą chorobę o której piszesz heh.... staram się z nia walczyć, tzn zanim coś kupie to już pytam mojego chłopa czy nie uważa że [tutaj kwota] to za dużo za tą rzecz. Jeśli mówi że ok, a ja się na coś napaliłam to kupuje i już
karola-04
czesc IRTASIU widze ze`zapolowalas ja kiedys w Bremen tez bylam na czyms takim nie wiem jak to sie pisze ale mowi sie flumark czy jakos tak i bylo tak wszystko dla dziecie wlasnie jednego dnia od ubranek po zabawki meble wszystko i masa ludzi tylko ja wtedy nawet nie myslalam o dzieciach.
reklama
irtasia27
Te trödelmarkty normalnie sa co tydzien a nawe czesciej i jest tam wszystko a ja najbardziej lubie taki w halach specjalny dla dzieci wstep nawet musialam zaplacic jak do kina a ludzi w kolejce gorzej niz za komuny po kawe czy cukierczesc IRTASIU widze ze`zapolowalas ja kiedys w Bremen tez bylam na czyms takim nie wiem jak to sie pisze ale mowi sie flumark czy jakos tak i bylo tak wszystko dla dziecie wlasnie jednego dnia od ubranek po zabawki meble wszystko i masa ludzi tylko ja wtedy nawet nie myslalam o dzieciach.
Podziel się: