reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
mała paczka do 440 gram pocztą lotniczą kosztuje w sumie 6,09 funta.

Trans Serwis ich ceny podstawowe
przesyłka do 1 kg - 25,00 EUR netto
przesyłka do 3 kg - 27,00 EUR netto
przesyłka do 5 kg - 28,50 EUR netto
przesyłka do 8 kg - 31,00 EUR netto
przesyłka do 10 kg - 32,50 EUR netto
przesyłka do 15 kg - 35,50 EUR netto

Mi kolezanka ze Szkocji zamawiala ubranka na tej stronie Next - Women's & Men's Fashion, Children's Clothes, Homeware & Electricals .Wyprzedaz zaczela sie bodajze 26 grudnia ,a juz tego dnia kolo poludna nie bylo sporej czesci asortymentu.Powybieralam sobie troszke rzeczy,ale te najfajniejsze juz byly nieosiagalne:baffled:.Bluzeczki(np te chodliwe na Allegro z malpami itp)byly po 2-3 funty,swiateczne po 1,5 funta(na Allegro po 40 zł:szok:).

Rewelka ten zestaw, bedziesz zadowolona :)
:-)
Ja tez kiedys kupilam taki zestaik ale za około 200 Zosienka cale lato mi w nich przechodzila :)

Joasiek, super zestawik!! musze i ja sie ropzejrzec za czyms takim. bo tez nie mam czasu na zakupy:-(

a z tym nextem to porazka. normalnie jka bysmy w krajach 8 swiata zyli:baffled: bop co tasm 3 swiat przy nas... zeby sklep byl jedyen na polske:confused:

właśnie przeglądałam katalog NEXT'a, alez te ciuszki są świetne, dla Hubka to bym chyba wszystko wybrała:sorry2:, muszę męża namówic, że jak bedziemy na wakacjach w Szkocji, żebyśmy wjechali do sklepu w Glasgow, to może troche poszaleję, ale to dopiero na końcu czerwca...:baffled:

reklama
Do góry